SUPER CIJENE

Dođite na humanitarni Fashion buvljak

21.11.2012 u 12:29

Bionic
Reading

Ideja akcije je da se na modnom buvljaku okupi što više dizajnera, modnih kuća, butika i poznatih osoba koji će donirati svoje stare kolekcije, odjeću ili neke druge svoje stvari

I ove godine organizira se humanitarna akcija Fashion Weeka Zagreb FASHION BUVLJAK. Ove sezone održat će se jubilarni 10. put. Prikupljeni prihod do sada je išao brojnim udrugama i akcijama, a ove godine sredstva su namijenjena sigurnoj kući – SOS ŽENSKA POMOĆ SADA.

Ideja akcije je da se na modnom buvljaku okupi što više dizajnera, modnih kuća, butika i poznatih osoba koji će donirati svoje stare kolekcije, svoju odjeću ili neke druge svoje stvari. Stvari se prodaju kao i na pravom buvljaku po simboličnim cijenama (od 10 do 200 kn) koje su dostupne svakome. Na buvljaku se prodaje sve odjeća, obuća, nakit, kozmetika, hrana, igračke, namještaj, modni časopisi, staro, novo, s greškom, za male i za velike.

Buvljak započinje 25. studenoga od 12-18 sati u Hypo Centru, lobby dvorane Kornati, Slavonska avenija 6, Zagreb. Dođite i pomozite!