FASHION GURU:

Modni užas u Saboru: mostovka u lakiranim čizmama iznad koljena

15.11.2016 u 14:29

  • +2

Ivana Ninčević-Lesandrić

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek

Bionic
Reading

Novopečena saborska zastupnica iz redova Mosta, Ivana Ninčević Lesardić, u Sabor se ušetala u vojničkom stilu i lakiranim čizmama iznad koljena. Naš modni kritičar Fashion Guru zapitao se što je sljedeće; razdrljene košulje i kratke hlače u sabornici?

Nagledali smo se mi svakakvih izdanja iz svih stranaka u sabornici, ali imam osjećaj da će nas mostovci dobro zabavljati. Kad će naučiti da se u Sabor ne dolazi u običnim majicama s printevima i tenisicama? Nije ni čudo da građani ne poštuju Sabor kad zastupnici ne poštuju instituciju u kojoj sjede, a samim time ni građane koji su ih izabrali…

Možemo očekivati da uskoro naši vrli zastupnici u sabornicu pojave u razdrljenim košuljama i kratkim hlačama, a vidim da zastupnice već uvelike vode svoju modnu politiku.

Friška Mostova zastupnica Ivana Ninčević Lesardić pokazala je nekakvu polumodu koja uopće nije primjerena funkciji i mjestu.

Vojnički stil u Saboru nije prihvatljiv osim ako si vojno lice. Znamo gdje se nose lakirane čizme iznad koljena, a vidjeli smo ih uostalom i u nekoliko filmskih hitova.

Kod nas su se političari malo zaigrali i zaboravili što je kodeks odijevanja. Možda bi predsjednik Sabora mogao na točku dnevnog reda staviti i modu u sabornici i sve to skupa malo dovesti u red, a ne da se svaki dan iznova čudimo nekom saborskom stajlingu.