ulična moda

Dobitna kombinacija: Lijepa Zagrepčanka najpoželjnije komade ove sezone spojila je u vrlo chic stajling

14.11.2021 u 13:31

Bionic
Reading

Pad temperatura i jesensko vrijeme donijeli su udobne, tople i meke modne komade u ormare, a djevojka sa zagrebačke špice pokazala je sjajan primjer kako nenametljivo, a opet vrlo efektno kombinirati trendi komade u sjajan dnevni stajling

Široke traperice, topla jakna, dobre gležnjače i vječno pletivo – dobitna su kombinacija ležernog stajlinga za zimske dane. Ove sezone udobnost se nalazi na samom vrhu prioriteta kada je o modi riječ. Odličan primjer pokazala je dama na nezaobilaznoj zagrebačkoj špici koja je navedene modne komade kombinirala u vrlo chic stajling.

Ove sezone skinny traperice padaju u zaborav, a na njihovo mjesto stigli su modeli širih nogavica kao savršen izbor za casual kombinacije.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Combat čizme s modne pozornice potpuno su izgurale klasične gležnjače, a robusni modeli poželjniji su no ikada. Također, veliki povratak na modnu scenu bilježe jakne s krznenim detaljima koje ljubiteljice mode obožavaju jer donose toplinu i chic izgled. Dnevnim, urbanim kombinacija dominiraju i pletenim komadi, koji su neizostavni za vrijeme hladnijih mjeseci.

Sve to je vrlo uspješno spojila dama na zagrebačkoj špici i pokazala stajling vrijedan kopiranja. Za kraj, našao se i jedan posebna, vrlo poželjan detalj ove sezone- poveća mekana torba ispod ruke, model čiji oblik podsjeća na jastuk tjednima je jedan od najpoželjnijih modnih komada.