PURE ACTIVE

Do savršene kože u tri koraka

29.12.2015 u 10:42

Bionic
Reading

Garnier je stvorio posebno formuliran program Pure Active namijenjen borbi protiv nesavršenosti mješovite i masne kože sklone nepravilnostima i višku sebuma. Kao prvi korak rutine njege masne i nepravilnostima sklone kože, Garnier preporučuje Pure Active 3 u 1, proizvod za čišćenje koji u jednoj formuli spaja 3 proizvoda

Osigurajte svojoj koži svježinu, čistoću i oslobodite je nepravilnosti.

Pure Active 3 u 1 možete koristiti kao

1.Gel za čišćenje: nanosi se svakodnevno na vlažno lice. Utrljajte, zatim isperite s dosta vode.

2.Piling: koristi se svakodnevno. Utrljajte kružnim pokretima, posebno na predio čela, nosa i brade. Isperite s dosta vode.

3.Maska: koristi se 2 do 3 puta tjedno. Nanesite je na lice, ostavite da djeluje 3 minute. Isperite vodom. Izbjegavajte područje oko očiju. U slučaju kontakta s očima, odmah isperite.

Nastavi borbu protiv nesavršenosti, uz ujednačen ten tijekom cijelog dana, pomoću Garnier Pure Active BB kreme.

Ova visoko učinkovita njega, s 5 učinaka u jednom koraku, uljepšava kožu istovremeno djelujući na nesavršenosti masne, problematične kože. Kombinira 2% salicilne kiseline koja učinkovito čisti kožu i mineralne pigmente koji ujednačavaju ten. Mineralni pigmenti ujednačeno prekrivaju kožu i dopuštaju joj da diše. Zahvaljujući laganoj i ugodnoj teksturi, Garnier Pure Active BB krema savršeno prianja i brzo prodire u kožu ne ostavljajući mastan sloj.