NIKAD LJEPŠA

Dnevno izdanje za peticu: Prelijepa Michelle Pfeiffer trendi dnevni look zaokružila kultnim natikačama Birkenstock

06.04.2020 u 13:07

Bionic
Reading

Michelle Pfeiffer koja će krajem ovoga mjeseci proslaviti 62. rođendan i danas osvaja svojom klasičnom ljepotom i fantastičnim osjećajem za stil

Slavna plavuša koju mnogi smatraju jednom od najljepših holivudskih glumica svih vremena, plijeni poglede i izvan crvenog tepiha što je dokazala cool stajlingom u kojem su je fotografi uhvatili ispred njezinog novog kalifornijskog doma na prestižnoj lokaciji, Pacific Palisades.

Zvijezda filma 'Gospodarice zla 2' u kojem smo je gledali u društvu Angeline Jolie i Elle Fanning, izgledala je za čistu peticu u oversized džemperu leopardskog uzorka i trendi trapericama, a ovaj je mladenački outfit koji sjajno naglašava njezinu vitku figuru, 61-godišnja Michelle upotpunila kultnim natikačama koje fashionistice obožavaju nositi čim malo zatopli.

  • +5
Michelle Pfeiffer Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Riječ je o prepoznatljivim udobnim natikačama njemačkog brenda Birkenstock koji je godinama veliki hit među trendestericama, a nose ih između ostalih i Julia Roberts, Heidi Klum, Vanessa Hudgens, Julianne Moore...

Lijepa glumica odlučila se popularni model 'Arizona' s dva remena od brušene kože u boji konjaka s toplim krznom iznutra koji se bez greške uklapa u svaki stajling.

Michelle je ovaj stajling upotpunila i sa slamnatim šeširom, sunčanim naočalima retro stila i trendi točkastom maramom oko vrata.

Glumica i njezin suprug David E Kelly u siječnju su kupili novu kuću smještenu na elitnoj lokaciji u Los Angelesu na prestižnoj lokaciji Pacific Palisades gdje su se skrasili mnogi slavni stanovnici Hollywooda. Obzirom da su sad u izolaciji imaju vremena osmisliti kako će izgledati njihov dom koju su platili 22 milijuna dolara.