MODNE DVOJNICE

Djevojke sa zagrebačke špice ne mogu odoljeti ovoj Zarinoj haljini, a uskoro bismo je mogli viđati posvuda

15.07.2021 u 15:54

Bionic
Reading

Poput svjetskih ljubiteljica mode, Hrvatice podjednako ne mogu odoljeti komadima s potpisom španjolskoga brenda Zara, a sudeći po prizorima sa zagrebačke špice, ove sezone imaju novog favorita iz njegove bogate ponude

Svake godine pojedini model haljine iz Zarina asortimana uspijeva postati viralnim, a domaće zaljubljenice u modu već nekoliko uzastopnih sezona ne kriju naklonost njezinim laskavim modelima košulja-haljina.

U periodu između 2017. i 2018. godine, nemali broj dama na zagrebačkoj špici mogao se ugledati u crvenoj ili plavoj inačici Zarine košulja-haljine na prugice a ove sezone, po svemu sudeći, dobila je svoju dostojnu nasljednicu.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Ukrašena cvjetnim uzorkom u pastelnim bojama, spomenuta košulja- haljina iz Zarine aktualne kolekcije u prodaji se nalazi po cijeni od 300 kuna, a djevojke sa zagrebačke špice znaju kako ju stilizirati.

I dok ju je jedna djevojka parirala uz crvene Mary Jane cipele s blok petom, druga ih je naglasila elegantnim modelom japankama, dok je njezin laskav efekt naglasila smeđim kožnim remenom.