TJEDNI HOROSKOP

Djevice će stalno biti u pokretu, a Jarce čekaju svađe

06.11.2017 u 06:51

Bionic
Reading

Studeni se nastavlja i svakom znaku donosi nešto novo – možda dobro, možda loše. Saznajte što vam planeti i zvijezde spremaju u tportalovom tjednom horoskopu

Ovnovi će tražiti društvo i ljubav. Nije pogodno vrijeme za pokretanje novih poslovnih projekata, pa bi im najmudrije bilo dovršiti već započete stvari.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi će biti napeti i u susretu s novim osobama odavat će dojam da nešto skrivaju. Na poslu će imati osjećaj da im nitko ne želi pomoći.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci će slobodno vrijeme posvetiti obitelji, no ne bi trebali zapostaviti ni svoje potrebe. Na poslu će doživjeti kreativni vrhunac. Moguća je i dodatna zarada.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovima će odnosi s ukućanima biti nemirni. Na poslu ih čeka tjedan ispunjen novim mogućnostima.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi će biti u potrazi za flertom. Bit će teško odoljeti njihovom šarmu i smislu za humor. Na poslu će ih mučiti pad koncentracije, što će dovesti do malih pogrešaka.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice neće ni primijetiti kad ih netko pokuša zavesti, no prijatelji bi im mogli skrenuti pažnju na moguću romantičnu situaciju. Na poslu će stalno biti u pokretu, pa će im radni tjedan brzo proći.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vagama će planetarne vibracije pojačati seksualne apetite. Na poslu će biti skloni naglim odlukama, no to će ovaj tjedan biti prednost.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni bi mogli započeti flert sa zauzetom osobom. Na poslu ih čeka uspjeh ako se bave odnosima s javnošću. Sjajno je vrijeme i za učenje i polaganje ispita.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci će ovaj tjedan teže pronalaziti trenutak samoće. Na poslu bi trebali biti oprezniji i preporučuje im se da svaki dokument detaljno prouče kako im ništa ne bi promaklo.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci će se često svađati s partnerom, pa će na površinu isplivati neki kronični problemi. Smirena komunikacija mogla bi biti početak rješavanja nesporazuma. Na poslu će imati uspjeha, no ne bez neočekivanih problema.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci će uživati u obnovi starog poznanstva. Na poslu će pokušati ostvariti ono što su zamislili što brže. Uz naporan rad i nešto odricanja planovi bi im se mogli i ostvariti.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribama će se svidjeti netko s kim će situacija biti pomalo nejasna. Mogući su financijski problemi i podizanje kredita.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia