JENNIFER LOPEZ:

Djeca su učvrstila moj brak

28.01.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Premda se pisalo da je brak Jennifer Lopez i Marca Anthonyja u velikoj krizi, latino diva je za magazin InStyle otkrila da je rođenje blizanaca Maxa i Emme njezin brak učinio jačim

Slavna glumica, pjevačica i dizajnerica, majka dvogodišnjih blizanaca, kaže da u i njezinom braku ima trzavica, no na kraju dana uvijek shvate koliko su sretni što su roditelji divne djece.

'Nisam bila nikad sretnija. Djeca su učvrstila moju i Anthonyjevu vezu. Bilo je teških trenutaka, no uvijek shvatite koliko ste zapravo blagoslovljeni što imate preslatku djecu koja vas trebaju. Kad imate klince, stvari više ne možete gledati na isti način. Marc i ja smo si obećali da nikad nećemo otići na spavanje posvađani', kaže Jennifer (41) koja se u velikom stilu vraća na glazbenu scenu.

Lopez, koja je trenutačno angažirana u žiriju nove sezone Američkog idola, otkrila je da je 2002. godine bila u velikoj depresiji.

'Obitelj me je spasila. Bila sam neraspoložena i sve mi se činilo besmisleno. No bitno je da imate svoju obitelj koja vas voli i podržava', rekla je Jennifer