(NE) VJERUJU U ANĐELE

Dikan: 'Dolores je kurva, a ja lopov i prevarant!'

13.10.2009 u 23:06

Bionic
Reading

Na premijeri filma 'Vjerujem u anđele' Dikan Radeljak odlučio je održati spontanu press konferenciju čiji je jedini cilj bio - obračun s medijima

Dolores Lambaša i Dikan u utorak su u Branimir centru na premijeri filma 'Vjerujem u anđele' redatelja Nikše Sviličića prevršili svaku mjeru. Radeljak je vlastitim show programom u potpunosti zasjenio film i gurnuo ga u drugi plan.

Bivši suprug Vlatke Pokos održao je spontanu press konferenciju na crvenom tepihu donijevši domaće tjednike na čijim su se naslovnicama našli on i Dolores, te izložio okupljenima vrlo originalan pogled na dane, tjedne i samo njemu razumljive matematike: 'Možda niste pratili jer smeće ne čitate, jednako kao ja, u zadnjih mjesec dana, gospodo, sedam naslovnih stranica, znači svaku sedmicu po jedna, sedam, molim vas da snimite ovo'.

Uglavnom, Dikan novinare okrivljuje ih da ga pretvaraju u lopova i prevaranta, a njegovu dragu u kurvu. Također je kazao kako neki 'medijski teroristi', kako ih od milja naziva, koriste njegov privatan život kako bi postigli što veću čitanost.

'Od mene rade lopova, a od Dolores kurvu. Jeste li samo vidjeli što su pisali da sam napravio svojoj majci? Riječi su suvišne, radije pročitajte što je Dolores napisala na svom blogu', kazao je Josip Radeljak, a cijelo vrijeme sa smiješkom je pratio svoju dragu.

U pripijenoj crnoj haljini i visokim lakiranim štiklama Dolores je, bez obzira na optužbe, bila zvijezda večeri, kako na filmu, tako i među okupljenim novinarima i posjetiteljima kina.

Vladimir Tintor i Dolores Lambaša

'Odlično je bilo snimati film na Komiži, zaista sam uživala sa sjajnom glumačkom ekipom. Neki kažu kako je to mjesto na moru skučeno i malo, a ja se osjećam skučenije u Zagrebu nego ondje. Jako sam uzbuđena i imam tremu prije premijere', izjavila je Lambaša, koja je nakon prikazivanja filma zaradila pljesak publike.

Vladimir Tintor također se pojavio na premijeri te otkrio kako cijeni Dolores jer se nekoliko puta dokazala kao osoba. 'Imao sam par situacija u kojima se ona krasno ponijela prema meni i zaista se ne zamaram novinskim napisima o njoj. I sam sam se par puta našao u sličnim situacijama, tako da je potpuno razumijem', podržao je kolegicu Tintor, koji uskoro kreće s radom u vlastitoj producentskoj kući.

'Snimat ćemo sapunice, po uzoru na američke. Bit će ih 14 komada, a ja sam čak sam pisao scenarij za njih. Ne idemo na zaradu već na kvalitetu', dodao je uvijek susretljivi glumac.