DVA SEKSI IZDANJA

Deyn odjednom i plavuša i brineta

13.01.2010 u 14:45

Bionic
Reading

Njezina izblajhana kosa namamila je brojne fanove da je oponašaju, ali sada bi ih Agyness Deyn mogla ostaviti na nemalim mukama: prikloniti se njezinom izblajhanom izdanju ili pak izgledu brinete, koje pokazuje istodobno

Igra bojom kose u novom glamuroznom foto snimanju sa supermodelom Agyness Deyn u glavnoj ulozi bila je pun pogodak za promociju nove kolekcije Paula K za francuski katalog La Redoute.

Iste poze, ista žena, a opet totalno drukčiji dojam u istim haljinama različitih boja i s različitom bojom kose. U oba slučaja jedna vrlo seksipilna dama, sa sunčanim naočalama ili bez njih.

Prevladavaju crna u kombinaciji s bojom fuksije, što je pun pogodak, a divovskih mašni ne bi se posramila ni Lady Gaga. Kad je riječ o stilu, dizajneri su inspirani stilom Jackie O i Marilyn Monroe. Nova kolekcija uključuje i traperice i traper jakne, cipele, od štikli do onih na punu petu, te torbice.

Agyness se u katalogu pojavljuje i uz djevojčicu koja nosi odjeću za djecu i mlade od dvije do 13 godina. Deyn nije prvo poznato lice koje krasi stranice La Redoutea, prije nje među poznatim modelima već su se pojavile Lily Cole, Elle Macpherson, Naomi Campbell i Noémie Lenoir