ZA SVAKOG PONEŠTO

Deset sjajnih poklona za knjigoljupce

16.12.2020 u 14:14

Bionic
Reading

Koliko god voljeli obitelj i prijatelje, često je problem izabrati savršeni poklon baš za svakoga, osobito kada se radi o zagriženim čitateljima. Kako bi vam pomogla pri odabiru, izdavačka kuća HENA COM pripremila je 10 različitih paketa - za svako knjiško nepce ponešto!

1. Za nju

Iznenadite omiljenu knjigoljupku ovim knjigama i budite sigurni da će joj vaš poklon ostati u posebnom sjećanju! Molim te, pazi na mamu svjetski je bestseler koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a zadire duboko u obiteljske odnose. Mogla sam to biti ja, roman iz pera Marine Vujčić, jedan je od najtraženijih domaćih naslova.

Cijena paketa: 200,00 kn

2. Za njega

Ako ne znate što pokloniti najdražem muškarcu u vašem životu, s ovim knjigama zasigurno nećete pogriješiti. San sela Ding napet je i potresan roman o epidemiji koja je pokosila brojna sela u Kini. Čovjek koji je volio pse, povijesno-psihološki triler, remek-djelo Leonarda Padure, odlično je štivo za ljubitelje kriminalistike!

Cijena paketa: 250,00 kn

3. Za (naj)mlađe čitatelje

Dobre se navike stvaraju od malih nogu, pa se tako i čitatelji stvaraju od najranije dobi! Iznenadite ove godine djecu i mlade slikovnicom ili knjigom i darujte im više od knjige - darujte im neiscrpan svijet mašte! Ante Tomić i Tomislav Torjanac pripremili su slikovnicu za sve uzraste, a Irena Dousková ispisala je roman iz perspektive djevojčice koja odrasta uz svog junaka Budija.

Cijena paketa: 200,00 kn

4. Ekstra doza ljubavi

Za sve zaljubljene, bilo sretno ili nesretno, ova će dva romana zasigurno biti pravi pogodak jer Četrdeset pravila ljubavi i Knjiga ljubavi otopit će i najtvrđa srca. Godina iza nas nije bila lagana i svima dobro dođe jedna ekstra doza ljubavi.

Cijena paketa: 200,00 kn

5. Čaj, dekica i knjiga

Idealan paket za prijatelje koji hladne zimske dane provode na toplom, uz omiljeni napitak i najviše od svega vole – dobro štivo.

Cijena paketa: 200,00 kn

6. Od uha do uha

Za one kojima treba doza pozitive u ovaj smo paket zapakirali ono najbolje – dva romana koja će svakome izmamiti osmijeh na lice! Svi se veselimo tome što se ova godina bliži kraju pa, haj'mo je ispratiti uz osmijeh od uha do uha!

Cijena paketa: 200,00 kn

7. Mojih pet minuta

Blagdansko vrijeme zna biti dosta užurbano. Za one prijatelje koji su stalno u gužvi, i koji često zaboravljaju uzeti barem pet minuta za sebe i za svoj omiljeni hobi – čitanje, ovaj će paket biti pravi pogodak. Kratke priče idealan su format za takve dane, a pritom nude i potreban dašak humora!

Cijena paketa: 200,00 kn

8. Novogodišnje putovanje

Imate li prijatelje koji su inače putoholičari, a ove godine nisu uspjeli ispuniti željenu kvotu prijeđenih kilometara – ovo je paket za njih! Ovaj će ih paket odvesti u daleki Oman i Mongoliju, nepoznate krajeve koji kriju jako dobre priče, a ovo putovanje ne ovisi o letovima, terminima ni ikakvim preporukama.

Cijena paketa: 200,00 kn

9. Dolasci i odlasci

Dolasci ili odlasci nikada nisu lagani, a u ovo vrijeme godine često mislimo o svojim korijenima... Ovaj će paket biti najbolji izbor za one koji su daleko. Vošicki, jedan od finalista ovogodišnje književne nagrade Fric, govori o dolasku Čeha Vinka Vošickog u Koprivnicu, gdje je ostavio ogroman trag u našoj povijesti. Namik Kabil ispisao je pak priču o koja balansira na granici filma, fikcije i života.

Cijena paketa: 200,00 kn

10. Za ljubitelje misterija

Za ljubitelje misterija pripremili smo poseban paket: Rastapanje je triler koji ćete progutati u jednom danu, a dva krimića iz pera Louise Penny natjerat će detektiva u vama da napregne baš sve moždane vijuge... Postoji li nešto bolje od napetog trilera i/ili krimića koji se čita u jednom dahu i po završetku vas ostavlja u šoku?

Cijena paketa: 230,00 kn