LIJEPE BLIZANKE

Dea i Mia Maretić putuju na svjetski izbor ljepote

25.11.2015 u 10:14

Bionic
Reading

Dea Maretić pobjednica je izbora World Top Model Croatia 2015. i predstavljat će Hrvatsku na svjetskom izboru početkom prosinca 2015. u Rimu, a na put je prati blizanka Mia koja je nedavno osvojila prvo mjesto na izboru The Look Of The Year 2015.

U Rimu će se održati jubilarni 25. izbor za World Top Model na kojem će se predstavnice svih zemalja svijeta boriti za ugovor vrijedan 200.000€ koji se potpisuje s jednom od vodećih svjetskih, modnih agencija, Major Model Management, koja ima svoje podružnice u preko 20 svjetskih modnih metropola.

Hrvatsku predstavnicu Deu Maretić na putu prati sestar blizanka Mia, koja je nedavno u Cataniji, gdje je održan ovogodišnji izbor The Look Of The Year 2015., u izboru 200 djevojka osvojila prvo mjesto. The Look Of The Year je jedno od najvažnijih modnih natjecanja u svijetu, a njegov cilj je odabir i lansiranje modela na svjetsku modnu scenu.

Blizanke Mia i Dea članice su zagrebačke modne agencije Talia Model koju vodi Tihana Harapin Zelepugin i uspješne učenice drugog razreda prirodoslovno-matematičkog smjera 13. zagrebačke gimnazije. Odlazak naših predstavnica na svjetski izbor za World Top Model podržala je Tvrtka Comfort and Life koja je distributer najvećeg svjetskog proizvođača cipela Clarks.