nagradnjače

Darujemo vam Olival poklon paket za njegu kose!

17.08.2017 u 13:32

Bionic
Reading

Sunce, sol i nedovoljna hidratacija neki su od čimbenika koji mogu isušiti i oštetiti našu kosu ljeti. Uz pravilnu prevenciju i njegu, ona može ostati nepromijenjena iako joj blaža regenerativna njega nije naodmet, no u slučaju oštećenja ona zahtijeva kompleksniju njegu. Stoga donosimo korisne savjete kako biste svojoj kosi vratili živahnost i sjaj

Prirodna ulja dubinski njeguju kosu i vlasište, stoga prije spavanja na nju ravnomjerno utrljajte Olival ulje avokada koje će ju dubinski nahraniti i vratiti joj punoću i sjaj. Esencija ulja avokada bogata je vitaminima A, B, D, E i K, lecitinom i esencijalnim masnim kiselinama koje djeluju regenerirajuće na kosu te hrane vlasište i korijen. Kosu svežite u punđu ili pletenicu i zaštitite jastuk dodatnom jastučnicom.

Ujutro dobro operite kosu. Šamponirajte ju minimalno dva puta kako biste oprali višak ulja Avokado šamponom za suhu i oštećenu kosu. Ulje avokada i pantenol važne su aktivne komponente ovog šampona koji obnavlja i hrani vlasište prodirući duboko u korijen kose.

Pustite kosu da se prirodno osuši kako ju ne biste feniranjem dodatno isušili.

Današnji trendovi u preparativnoj kozmetici stavljaju naglasak na uporabu suhih ulja koja imaju visoku učinkovitost u obnovi kose. Stoga naš zadnji savjet za ljepšu kosu je Olival Čarobno zlatno ulje. Plemenita ulja lješnjaka, jojobe, makadamije, ruže i badema s obiljem vitamina E su sastojci koji ovo suho ulje čine nezamjenjivim i multifunkcionalnim, pa ih možete upotrijebiti i za obnovu hidrolipidne barijere kože.

Dovoljno je samo nekoliko kapljica ravnomjerno utrljati na vrhovima te lagano rastrljati po cijeloj dužini i vaša kosa će biti ljepša, elastičnija, mekanija i sjajnija.

P.S. Za dodatni dašak glamura podarite si tretman i Čarobnim zlatnim uljem koje će vašu kosu dodatno nahraniti, dati joj zlatni odsjaj, a odlično i miriše!

I na kraju postupak ponavljajte barem jednom tjedno tijekom mjesec dana, a ukoliko nastavite i kroz cijelu godinu, primijetit ćete razliku u kvaliteti i strukturi kose. Ona će biti bujnija, podatnija, mekša te će nestati i oštećeni vrhovi, a kod frizera ćete ići samo na estetsko šišanje.

Tportal.hr i Olival vam poklanjaju poklon paket koji sadrži Avokado šampon i Olival ulje avokada. Dobitnik je Danijela Horvat Škunca.