SAMO NAJBOLJE ZA NJEGA

Daniel Craig odbio se presvući u prljavoj teretani

12.12.2011 u 09:25

Bionic
Reading

On je nježni i seksi super špijun i prirodno je da je James Bond navikao na najbolji tretman. No, čini se i da glumac koji ga glumi dijeli visoke 007 standarde

Daniel Craig je navodno odbio odjenuti kostim (kupaće gaćice) za filmsku scenu u bazenu u u londonskom hotelu jer je njegovo okruženje bilo prljavo, piše Daily Mail.

Glumac je snimao 'Skyfall', svoj treći James Bond film u londonskom hotelu Four Seasons gdje se dogodio mali incident.

'Teretana je jedna od najboljih i najčišćih u Londonu', izjavio je jedan anonimni djelatnik. 'Ali nije bilo dovoljno dobro za Daniela Craiga.' 'Kazao je da je teretana prljava i neuredna te odbio odjenuti kostim dok se ne očisti', dodao je izvor.

Daniel se na setu pridružio glumici Naomie Harris, koja u 23. filmu o Jamesu Bondu glumi Eve, agenticu na terenu koja s Bondom mora otkriti tko prijeti MI6. Vjerovalo se da će ona dobiti ulogu Miss Moneypenny, no nagađanja su prestala kad je objavljeno ime njezinog lika. Nedavno je Harris opisala Evu kao agenticu koja vjeruje da su ona i Bond jednaki, ali ona je zapravo samo njegova mlađa asistentica.

 Još će jedan ženski lik, naravno, imati problema s Bondom: to je naravno M, koju u igra Judi Dench. Šeficu MI6 proganja njezina prošlost, zbog čega će njezina lojalnost prema Bondu biti na kušnji. Glavni je negativac Javier Bardem, a Ralph Fiennes navodno igra vrlo zanimljiv lik, no producenti ne otkrivaju više od toga Daniel je priznao da je on još uvijek ne vjeruje da upravo on igra kultnog tajnog agenta, te da nije sasvim siguran je li kao Bond jako uspješan.

'Skyfall' će biti prikazan između kasnog listopada i prosinca sljedeće godine.