BLAGDANSKA NAGRADNJAČA

Danas poklanjaju Uriage, HMD Global, Cacao Beauty Hrvatska, Stilus i Menart

08.12.2017 u 09:14

Bionic
Reading

Već osmu godinu zaredom tportal.hr daje sve od sebe i tijekom prosinca vjernim čitateljima poklanja vrijedne nagrade. Imat ćete prilike osvojiti ih svakog dana, a koje smo danas pripremili, saznajte u nastavku! U šestom danu velikog blagdanskog darivanja tportala nagradit će vas HMD Global, Cacao Beauty Hrvatska, Stilus, Uriage i Menart

HMD Global poklanja pametni telefon Nokia 5 – kvaliteta u svakom detalju. Nokia 5 je profinjen i kompaktan pametni telefon koji se lijepo prilagođava dlanu. Precizno izrađen od jednog komada aluminija serije 6000 kako bi se kreiralo lijepo oblikovano tijelo uređaja koje se neprimjetno nadovezuje na zaslon 5.2” IPS HD sa laminiranim staklom Corning® Gorilla® Uz mobilnu platformu Qualcomm® Snapdragon™ 430 i grafički procesor Qualcomm® Adreno 505, Nokia 5 donosi robusnu cjelovitu strukturu uređaja, pozornost na detalje i kvalitetu najboljeg dostupnog modela svim korisnicima. *Uređaj je testiran, ambalaža je otvorena, no potpuno je ispravan i pod garancijom.

Cacao Beauty Hrvatska poklanja Lash Lift & Botox trepavica. Guste trepavice s izraženim volumenom u sekundi mogu osvježiti vaš izgled. Danas na tržištu postoji mnogo alternativa kad je o tretmanima za naglašavanje ljepote trepavica i regiji oko očiju, a odnedavno je u ekskluzivnoj ponudi Cacao Beauty Hrvatska tretman za potpuno prirodan izgled trepavica – Lash Lift i botoks trepavica. Lash Lift je potpuno zdravstveno siguran tretman koji naglašava vašu prirodnu ljepotu. Značajno doprinosi podizanju trepavica i efektu volumena, a dlake trepavica hrani keratinom, proteinom koji služi za zaštitu epitelnih stanica koje oštećuje stres i razni drugi vanjski čimbenici. Keratin je je najznačajnija komponenta u sastavu kose - pa tako i trepavica, noktiju i kože.

Lash Lift je namijenjen ženama koje: nisu zadovoljne prirodnim trepavicama, ne žele nositi ekstenzije, ženama koje su skinule ekstenzije i žele oporaviti trepavice iz korijena, imaju spušten očni kapak. Tretman Lash Lift & Botox traje oko sat vremena te je potpuno bezbolan i ugodan za klijenta. Na kraju tretmana, trepavice se boje bojom u potpunosti prilagođenom vašem tenu, podtonu kože i boji kose. Lash Lift vas ne obvezuje da svakog mjeseca dolazite na korekcije, kao što je slučaj s ekstenzijama trepavica. Učinak tretmana traje od šest do osam tjedana i oči uredno možete umivati, a ukoliko želite, možete nanositi i šminku ili maskaru – iako to nakon bojenja trepavica nije neophodno. Najnovije vijesti iz svijeta ljepote i kozmetike pratite na kanalima Cacao Beauty Hrvatska - na Facebooku i Instagramu.

Stilus poklanja dvije knjige Rupi Kaur 'Mlijeko i med'. Mlijeko i med uspješnica je s liste bestselera New York Timesa, spoj poezije i proze koji govori o temama preživljavanja, nasilja, zlostavljanja, ljubavi, gubitka i ženstvenosti. Svako od četiri poglavlja ima svoju svrhu, liječi drugačiju bol. mlijeko i med vodi čitatelja na putovanje najgorčim trenucima života i u njima pronalazi nešto slatko, jer nešto slatko može se pronaći kamo god pogledali. Rupi Kaur autorica je i ilustratorica dviju pjesničkih zbirki. Crtanjem se počela baviti u petoj godini, kad joj je majka dala kist i rekla: 'Crtaj koliko ti srce želi!' Rupi na život gleda kao na umjetničko istraživačko putovanje. Nakon studija retorike, 2014. objavljuje svoju prvu zbirku poezije, mlijeko i med. Ta međunarodna uspješnica prodana je u više od milijun primjeraka i godinu se dana zadržala na top-listi New York Timesa. Dugoočekivana druga zbirka, the sun and her flowers, objavljena je 2017. Kaur i u njoj istražuje bolne teme ljubavi, traume, zacjeljenja, ženstvenosti, raseljenja i revolucije. Rupi nastupa kao govornica diljem svijeta. Prepoznata je i kao fotografkinja i umjetnička direktorica i nada se da će se i u tom području uspješno izražavati.

Uriage poklanja Uriage 1er Senteur Prvi parfem i Uriage Isophy raspršivač za nos s termalnom Uriage vodom

Uriage 1er Senteur Prvi parfem. Uriage Prvi parfem vole i mali i odrasli. Nježnog i blagog mirisa, potpuno siguran za korištenje, hipoalergen, bez alkohola i parabena, te odličan dar za svaku dječju slavljeničku priliku! 100 ml, 148 kuna.

Uriage Isophy raspršivač za nos s termalnom Uriage vodom. Uriage Isophy sprej za nos preporučuje se za higijenu i njegu sluznice nosa beba, djece i odraslih. Uklanja nečistoće, razrjeđuje sekret, umiruje upale i hidratizira sluznicu nosa. Sadrži 100 posto termalnu ljekovitu vodu Uriage, bogatu mineralima i oligoelementima. Trenutno traje akcija 1+1 gratis za 78 kuna u ljekarnama.

Menart poklanja albume Fifth Harmony 'Fifth Harmony' i Chris Brown 'Heartbreak on a Full Moon'.

Fifth Harmony 'Fifth Harmony'. Nagrađivana grupa Fifth Harmony na novom albumu „Fifth Harmony“ (Syco/Epic Records) donosi 10 novih pjesama među kojima su i hitovi 'He Like That'  (do kraja studenoga na YouTubeu je pogledan gotovo 54 milijuna puta) i 'Down' feat. Gucci Mane koji su djevojke izvele na dodjeli nagrada MTV VMA.  Ista je pjesma bila nominirana u kategorijama: 'Best Pop Video,' 'Best Choreography' and 'Song of Summer.'  Na albumu su surađivali njihovi dugogodišnji suradnici, producenti i DJ-i, primjerice: The Stereotypes, Skrillex, Poo Bear, Monsters and Strangerz, Ester Dean, Ammo & Dallas K, Dreamlab, Harmony Samuels, Tommy Brown i Sebastian Kole. Stoga ni nečudi što je rezultat album prožet energijom strašću i sjajnim vokalima.

Chris Brown 'Heartbreak on a Full Moon'

Dvostruki album Chrisa Browna 'Heartbreak on a Full Moon' uključuje 45 pjesama Među kojima su i 'Party', 'Privacy' i 'Questions'. Na ovom, osmom studijskom albumu popularnom glazbeniku su se pridružili i gosti: Jhene' Aiko, Lil Yachty, Gucci Mane, Yo Gotti, Kodak Black, A Boogie Wit da Hoodie, Future, Young Thug, Ty Dolla $ign....Chris Brown slavi već 12 godina karijere, a na glazbenoj sceni se pojavio 2005. kada je imao 16 godina i objavio album 'Run It!'.

Sudjeluj i osvoji pregršt vrijednih nagrada! Dobitnici su Kazimir Marenić (Nokia 5), Nika Mišak (Lash Lift & Botox trepavica), Božena Matić (knjiga Rupi Kaur 'Mlijeko i med'), Sara Vlahek (knjiga Rupi Kaur 'Mlijeko i med'), Kristina Bobić  (Uriage 1er Senteur Prvi parfem), Adriana Matešić (Uriage Isophy raspršivač za nos), Ida Franjević (Album Fifth Harmony 'Fifth Harmony') i Mihaela Medvedović (Album Chris Brown 'Heartbreak on a Full Moon').