BLAGDANSKA NAGRADNJAČA

Danas poklanjaju Havaianas, V.B.Z. knjižare, Aquarius Records, Kandit i Splat

11.12.2017 u 09:09

Bionic
Reading

Već osmu godinu zaredom tportal.hr daje sve od sebe i tijekom prosinca vjernim čitateljima poklanja vrijedne nagrade. Imat ćete prilike osvojiti ih svakog dana, a koje smo danas pripremili, saznajte u nastavku! U sedmom danu velikog blagdanskog darivanja tportala nagradit će vas Havaianas, V.B.Z. knjižare, Aquarius Records, Kandit i Splat

Havaianas poklanja Havaianas ring japanke. Planirate li posjetiti neke od wellness destinacija u Hrvatskoj ili izvan nje, nemojte zaboraviti kako je najvažnije dobro se pripremiti za putovanje i ponijeti najpotrebniji rekvizit – japanke. Iako je sezona kupanja i sunčanja daleko iza nas, uživati u kupanju i odmoru možete i tijekom zimskih mjeseci. Najpopularniji oblik zimske zabave svakako su wellness izleti na kojima možete maksimalno uživati i opustiti se od napornog radnog tjedna. Svi smo itekako svjesni kako su topli bazeni i opuštajuće saune mjesta u kojima se bakterije i gljivice množe velikom brzinom. Upravo zbog toga važno je da imate kvalitetne japanke.

Najpopularnije japanke na svijetu - havaianasice - vaš su najbolji saveznik tijekom zimskog odmora na bazenu. Japanke su napravljene od čiste reciklirane gume koja ne sakuplja vlagu i ne potiče znojenje stopala te su kao takve otpornije na bakterije i gljivice i samim time zdravije za nošenje te idealne za wellness uživanciju. Isto tako, klor iz bazena neće im naštetiti jer trendi havaianasice zahvaljujući čistoj gumi nikada neće promijeniti oblik ni izblijedjeti. Uživajte u bezbrižnom zimskom wellness opuštanju uz vječne trendi modele japanki Havaianas koje vas nikada neće iznevjeriti.

V.B.Z. knjižare poklanjaju paket edukativnih slikovnica V.B.Z. knjižara. Dolazi nam vrijeme darivanja, kada je lijepo primati i poklanjati knjige. Stoga vam u ovo blagdansko doba V.B.Z. predstavlja ekskluzivni online Božićni katalog s više od 400 naslova i artikala po promotivnim cijenama. V.B.Z.-ove knjižare u Zagrebu, Velikoj Gorici, Rijeci, Čakovcu, Splitu, Solinu, Zadru i Slavonskom Brodu donose vam raznovrsnu ponudu knjiga, a nezaboravne poklone za vaše najbliže možete odabrati i iz udobnosti vlastitoga doma na www.vbz.hr

Knjiga 'Arheologija' Vesne Bikić namijenjena je djeci viših razreda osnovne škole. Iz nje mogu saznati i naučiti mnoštvo zanimljivih informacija o arheološkim nalazištima i iskopinama, najpoznatijim svjetskim arheolozima i najznačajnijim arheološkim otkrićima. Knjiga će u djeci pobuditi radoznalost i potaknuti ih na istraživanja. Iz ove knjige djeca mogu naučiti i kako izgleda arheološki alat, kako se vodi dnevnik istraživanja, kako se opisuju pronađeni predmeti, kako im se određuje starost…

Znanja i informacije iz 'Kako snimiti film' Radivoja Andrića pomoći će najmlađim čitateljima da snime svoj prvi animirani, igrani ili dokumentarni film. Kako bi to učinili, moraju najprije naučiti kako se piše scenarij, što sve treba sadržavati knjiga snimanja, kako se odabiru glumci za uloge te kako sve zajedno uklopiti u skladnu cjelinu, odnosno režirati. Među ostalim, saznat će kako je izgledao prvi igrani film, kako se sada snimaju filmovi, što je to kadar, tko sve sudjeluje u snimanju filma, što točno rade redatelj, scenarist, glumci, direktor fotografije, scenograf, kostimograf…

Vrijednost ilustrirane knjige 'Kazalište' Jasena Boke jest u tome da u djece potiče kreativnost i razvija sklonost umjetničkom izražavanju. Iz ove knjige djeca mogu saznati i naučiti mnoštvo zanimljivosti o kazalištu: kako je nastalo, kako nastaje kazališna predstava i tko sve sudjeluje u njezinu stvaranju, ali i što sami trebaju učiniti kako bi osmislili i realizirali svoje kazališno djelo. Autor ih upućuje u sve važne procese nastanka predstave, vodi ih korak po korak od ideje, scenarija, odabira glumaca, pozornice, proba, kostima do gotove predstave pred publikom.

Aquarius Records poklanja albume Gego – 'Brodić na struju' i Simply Red – 'Songs of love'. Sutra počinje najveći domaći outlet glazbe i filmova, koji već tradicionalno organiziraju Aquarius Records i Menart, a ponudit će pregršt naslova svih žanrova. Dugački redovi ispred Tvornice dokaz su da veliki interes za kvalitetnu glazbu i filmove itekako postoji. Ovo je idealna prilika da se po izuzetno povoljnim cijenama (već od 4,99 kn!) kupe CD-i, DVD-i, gramofonske ploče, knjige i filmovi. Više od deset tisuća naslova svih žanrova čeka na vas u Tvornici kulture. Ne propustite najveći Glazbeni outlet koji će se ove godine održati od 12. do 14. prosinca! 'Velika akcija za mali džep' i ove godine u Tvornici kulture! Vrata Tvornice se otvaraju u utorak 12. prosinca u 11 sati, a Glazbeni outlet i filmovi traju do četvrtka 14. prosinca u 21 sat!

Kandit poklanja dva Kandi poklon paketa. Način na koji živimo i ubrzan tempo života ne ostavljaju nam puno prostora za svakodnevnu brigu o prehrani. Mnogima ujutro nedostaje onih nekoliko minuta koje mogu imati samo za sebe. Ispijanje prve jutarnje kave, listanje dnevnih novina, uživanje u tišini vlastitog doma... Sve to može biti još ljepše uz savršenu kombinaciju vrhunske Kandit čokolade obogaćene keksima sa žitaricama i šumskim voćem. U današnje vrijeme sve je veća zastupljenost tzv. zdravih slastica (potražnja za funkcionalnim proizvodima)  – čokolada sa žitaricama koji predstavljaju zdravi međuobrok. Prateći najnovije trendove, Kandit je za vas pripremio sasvim novi okus u svojoj bogatoj ponudi čokolada, visokokvalitetnu Kandit bijelu čokoladu s komadićima maline i hrskavim Koestlin Breakfast biscuits integralnim keksom Breakfast biscuits - Cerals & Cranberry. Izuzetno prhko čajno pecivo sadrži pet vrsta žitarica i to u obliku integralnog brašna pšenice, ječma, raži i pira te zobenih, pšeničnih i ječmenih pahuljica. Pir je jedna od najstarijih poznatih vrsta žitarica koja sadrži proteine, nezasićene masti, vitamine, minerale i vlakna. Nutritivni sastav te okus i miris proizvoda dodatno obogaćuje brusnica. Osim bijele čokolade, pripremili smo varijantu s mliječnom čokoladom. Visokokvalitetna Kandit mliječna čokolada s komadićima maline i hrskavim Koestlin Breakfast biscuits integralnim keksom Breakfast biscuits - Cereals & wild berries. Žitarice pšenica, zob, ječam, raž, pir, riža i heljda u obliku integralnog brašna i pahuljica te smeđi šećer daju ovoj novoj kombinaciji čajnog peciva i čokolade karakterističnu prhku strukturu, ali i visoku nutritivnu vrijednost, dok šumsko voće daje (pruža) ugodan miris i blag okus. Na vama je izbor u kojoj kombinaciji mliječne ili bijele čokolade ćete uživati, no bitno je zapamtiti: sreća je u malim stvarima, i tako je slatka, baš poput kockice Kandi Breakfast Biscuits čokolade!

Splat poklanja Splat Baby Vanilla prirodnu zubnu pastu za bebe i djecu (0-3 godine) sa silikonskom četkicom za prst. Splat Baby Vanilla je učinkovita, 99,3 posto prirodna dječja pasta sigurna za gutanje, namijenjena potpunoj zaštiti usne šupljine. Jača zubnu caklinu, štiti desni i smanjuje osjetljivost tijekom nicanja zuba. Njezina učinkovitost je klinički dokazana. Biljni ekstrakti kamilice, nevena, brusnice, aloa vera gela i L-arginina pružaju umirujući učinak. U kombinaciji s ekstraktom bodljikave kruške ovi sastojci pomažu smanjiti osjetljivost desni i pružaju ugodan osjećaj tijekom četkanja zubi. Baza za blago čišćenje pažljivo uklanja meki plak, a ekstrakt sladića sprečava njegovo ponovno pojavljivanje. Ne sadrži: metvicu, parabene, SLS / SLES, triklosan, klorheksidin, agresivne abrazive, sintetička bojila i mirise, alkohol, perokside, etoksilate alkohola, šećer, GMO, gluten, petrokemijske derivate. Ne sadrži fluor. Hipoalergeno, 99,3 posto prirodno. Sigurno u slučaju gutanja. U pakiranju se nalazi meka silikonska četkica za prst.

Sudjeluj i osvoji pregršt vrijednih nagrada! Dobitnici su Lucija Kotarski (Havaianas ring japanke), Monika Komušanac (paket edukativnih slikovnica V.B.Z. knjižara), Melita Domitran (album Gego – 'Brodić na struju'), Mila Kapović (album Simply Red – 'Songs of love'), Mihaela Pavlek (Kandi poklon paket),Darjan Zadravec (Kandi poklon paket), Marina Pavlenić (Splat Baby Vanilla prirodna zubna pasta za bebe i djecu (0-3 godine)).