BLAGDANSKA NAGRADNJAČA

Danas darujemo pametni telefon Nokia 6 i Niveine poklon pakete

18.12.2017 u 09:22

Bionic
Reading

Već osmu godinu zaredom tportal.hr daje sve od sebe i tijekom prosinca vjernim čitateljima poklanja vrijedne nagrade. Imat ćete prilike osvojiti ih svakog dana, a koje smo danas pripremili, saznajte u nastavku! U dvanaestom danu velikog blagdanskog darivanja tportala nagradit će vas HMD Global, Nivea, Splat, Zimsko kuhano vino, Ledo, Boris Banović, Schneider Electric...

HMD Global poklanja pametni telefon Nokia 6. Kombinirajući vrhunsku izradu i prepoznatljiv dizajn s iznimnim zvukom te zaslonom 5.5” full HD s impresivnom svjetlinom i bojama, Nokia 6 donosi izvanredno iskustvo pametnog telefona. Kućište je izrađeno od jednog komada aluminija serije 6000. Pametno pojačalo s dvostrukim zvučnicima omogućava korisnicima iskustvo dubljeg basa i neusporedivu jasnoću zvuka, dok Dolby Atmos® donosi interaktivni doživljaj zabave.*Uređaj je testiran, ambalaža je otvorena, no potpuno je ispravan i pod garancijom.

Boris Banović poklanja jedne dioptrijske naočale. Novi modeli dioptrijskih naočala poznatog domaćeg dizajnera zanimljiva su i praktična kombinacija modernog i retro izričaja te pristupačne cijene. Bezvremenska klasika s retro štihom i trendovskim detaljima i bojama oduvijek je bila nit vodilja Borisa Banovića, što posebno dolazi do izražaja u najnovijoj kolekciji njegovih dioptrijskih okvira naočala. Modna priča Boris Banović Eyewear donosi novi pogled na naočale koje su s vremenom od nužnog medicinskog pomagala postale dio mnogih odjevnih kombinacija. Ipak, njihova je uloga, smatra dizajner, i dalje ponajprije praktične prirode: 'Dioptrijske naočale nose se gotovo cijeli dan, sedam dana u tjednu, a u prosjeku se mijenjaju svake dvije do tri godine. Jednostavna računica nam govori da su samim time postale preskupe za kućni budžet, posebice ako ih želite nositi i kao modni dodatak. Stoga smo ovom kolekcijom okvira nastojali predstaviti trendovske, a opet klasične i funkcionalne okvire po pristupačnim cijenama od 400 do 600 kuna', poručuje Boris Banović, ističući kako su novi modeli izrađeni od vrhunskih, ručno izrađenih acetata s fleksibilnim krilima.

Kampanju za nove naočale predstavila su dobro poznata lica, voditeljica Mia Kovačić i model Marko Tkalčević. Da bi kupnja nove kolekcije bila što jednostavnija, ali i zabavnija, može se pronaći na stranicama prve online optike u Hrvatskoj www.framespage.com, koja u samo nekoliko dana isporučuje željeni model na kućnu adresu naručitelja. Također, naočale Boris Banović Eyewear mogu se pronaći i u odabranim optikama i concept trgovinama. Stoga pustite mašti na volju i pogledajte modu novim očima!  

Nivea poklanja tri poklon paketa Nivea Q10. Nema više skrivanja! Nova linija NIVEAQ10plusC Energy s inovativnom formulom koja kombinira dva moćna antioksidanta - koenzim Q10 i vitamin C - umornoj koži bez sjaja vraća energiju i čini ju svježom, zdravom i lijepom. Nivea Q10plusC Energy noćna krema protiv bora. Osvježavajuća i hidratizirajuća noćna krema protiv bora kombinira dva moćna antioksidanta - Q10 i vitamin C - koji umornoj koži bez sjaja vraćaju energiju. Ova jedinstvena kombinacija sastojaka intenzivno hidratizira kožu tijekom noći i omogućava joj da apsorbira do 50 posto više kisika. Krema se potpuno upija u kožu i dubinski je obnavlja, a nakon prospavane noći koža je osvježena i zaglađenija. MPC (40ml): 92,90 kn. Vaša koža ima vlastiti bioritam i treba 24-satnu njegu kako bi ostala zaštićena i osvježena. Uz novu NIVEA Q10plusC Energy noćnu kremu protiv bora priuštite koži odgovarajuću dnevnu kremu i njegu za područje oko očiju. Nivea Q10plusC Energy dnevna krema protiv bora. Osvježavajuća i hidratizirajuća dnevna krema protiv bora sa zaštitnim faktorom 15, zahvaljujući kombinaciji dva moćna antioksidanta - Q10-a i vitamina C - smanjuje prve bore i umornoj koži bez sjaja vraćaju energiju. MPC (50ml): 92,90 kn. Nivea Q10plusC Energy krema protiv bora za područje oko očiju. Osvježavajuća krema protiv bora za područje oko očiju kombinira dva moćna antioksidanta - Q10 i vitamina C - koji umornoj koži bez sjaja vraćaju energiju. Lagana i brzo upijajuća krema osvježit će umornu kožu oko očiju i učinkovito smanjiti vidljivost bora. Nježno područje oko očiju tako postaje primjetno čvršće s puno zaglađenijom kožom. MPC (15 ml): 84,90 kn. Za više informacija o Niveinim proizvodima posjetite: http://www.nivea.hr. Pratite novosti o Niveinim proizvodima prijavom na primanje newslettera na: www.nivea.hr/o-nama/beiersdorf/Newsletter. Facebook: NIVEA Hrvatska.

Splat poklanja Splat Kids - prirodnu zubnu pastu za djecu od dvije do šest godina, okus jagoda-trešnja. Splat Kids je učinkovita, 98 posto prirodna dječja pasta, sigurna za gutanje, namijenjena potpunoj zaštiti od karijesa, intenzivnom jačanju zubne cakline i njezi desni. SPLAT Kids proizvodi djeci četkanje čine zabavnim i uče ih prati zube na jednostavan i zabavan način. Učinkovitost paste je klinički dokazana. Luctatol učinkovito štiti od karijesa i zubnog plaka. Kalcij hidroksiapatit (HAP) jača caklinu. Aloa vera, L-arginin i ekstrakti sjemenki crvenog grožđa pomažu u održavanju zdravih desni. L-arginin ujedno potiče cirkulaciju krvi i normalizira tlak te sa sredstvima koje sadrže kalcij znatno smanjuje osjetljivost zubi. Gel aloe vere ima protuupalni učinak. Ekstrakt grožđa učinkovito štiti od karijesa, ima antibakterijski i antioksidativni učinak. Ne sadrži: metvicu, parabene, SLS / SLES, triklosan, klorheksidin, agresivne abrazive, sintetička bojila i mirise, alkohol, perokside, etoksilate alkohola, šećer, GMO, gluten, petrokemijske derivate i alergene. Ne sadrži fluor. Klinički testirano.

Zimsko kuhano vino poklanja jedno bijelo i jedno crno Zimsko kuhano vino. Dok uživamo u zagrebačkom Adventu, koji je treću godinu zaredom odnio titulu najboljeg božićnog sajma, mame nas razni mirisi i okusi, među kojima nepce i nosove privlači i jedinstveni proizvod koji Advent u Zagrebu nudi svojim mnogobrojnim posjetiteljima. I ovih se blagdana od ne baš preniskih temperatura možete zagrijati Zimskim kuhanim vinom koje već petu godinu zaredom istim šarmom i kvalitetom osvaja publiku tijekom zimskih mjeseci. Najveći krivac za to je enolog Saša Štula i prepoznatljivi dizajn ambalaže koja je dobitnik prestižne nagrade za dizajn Red Dot. 

Ove godine Zimsko kuhano vino i tvorac ovog zimskog napitka u suradnji s jednom hrvatskom tvrtkom razvili su potpuno novi točionik za kuhano vino, jedinstven na tržištu, a iz njega će vam šalicu Zimskog kuhanog vina natočiti na zagrebačkom Adventu. Proizvodnja Zimskog kuhanog vina traje 365 dana u godini – od vinograda do krajnjeg proizvoda pod budnim okom struke, što je prepoznato na hrvatskom tržištu te na tržištu susjednih zemalja. Zimsko kuhano vino kao jedinstven proizvod napravljen prema pravilima struke prepoznat je u Bosni i Hercegovini, a njegove tvorce najviše veseli činjenica što se probija i na tržište Slovenije, Austrije i Italije, gdje ga se već danas može kušati na nekim od popularnih skijališta. 'Poseban je užitak biti prepoznat na tržištima zemalja iz kojih kuhano vino i potječe', kažu. Ovaj okrepljujući napitak proizveden i pripremljen od kvalitetnih crnih i bijelih sorti te aromatiziran klinčićem, cimetom, vanilijom i narančom možete pripremiti i kod kuće, dovoljno ga je zagrijati na temperaturi od 55 do 60 stupnjeva Celzijusa i samim time je spreman za konzumaciju. Dodamo li tome prepoznatljivi dizajn ambalaže koja je dobitnik prestižne nagrade Red Dot, upravo Zimsko kuhano zvuči kao idealan poklon za vas ili vama drage osobe ovih blagdana.

Ledo poklanja jedan poklon paket. Kako biste najljepše doba godine dočekali spremni, u prigodnom raspoloženju te uz ukusna jela čiji mirisi skrivaju raskošnu gozbu, Ledo poklanja proizvode uz koje će blagdanski doživljaj biti potpun. Ovih blagdana najmilijima priredite primamljive gastronomske specijalitete koji će oduševiti baš svakoga. Za to se pobrinite uz filet bakalara iz divljeg ulova i mješavinu povrća za neizostavnu francusku salatu, uz koju će glavna zvijezda stola biti pripremljena brzo i jednostavno. Kao pravu poslasticu servirajte slastan desert, savijaču s vanilijom i šumskim voćem i počastite goste profinjenom sladolednom kombinacijom Grandissimo Baileys - neodoljivim spojem krem sladoleda Baileys sa sladoledom okusa šlaga te preljevom Baileys. Uz ove Ledove proizvode blagdanska trpeza bit će bogata tradicionalnim okusima, a posebno iznenađenje rezervirano je za najmlađe – plišanac Ledo Medo.

V.B.Z. knjižare poklanjaju paket vrhunskih umjetničkih stripova za mlade.

Biografija Edvarda Muncha u stripu Munch djelo je norveškog crtača Steffena Kvernelanda i vjerojatno je jedna od najboljih ili, ako ništa drugo, najslikovitijih priča o najpoznatijem norveškom slikaru, možda i umjetniku uopće. Ono što ovu biografiju čini posebnom, osim činjenice da je u formi stripa, jest to da nijedna riječ nije izmišljena, nego je preuzeta iz poznatih i dostupnih izvora. Dakle za sve ono što je izrečeno autor ima činjeničnu podlogu, za svaku rečenicu zna se tko ju je i kada izgovorio. No to nipošto ne znači da je autor nevidljiv, naprotiv. Kverneland je u Munchovu biografiju ubacio i sebe i svog prijatelja i kolegu Larsa Fiskea.

Autorski strip Vincent prikazuje kratko i intenzivno razdoblje zadnjih godina života Vincenta van Gogha (1853. – 1890.) koje je proveo na jugu Francuske. Ondje Van Gogh sanja o osnivanju umjetničke komune. Iako u intenzivnoj stvaralačkoj fazi, Vincent tada proživljava epizode psihičkog rastrojstva, potpune konfuzije i dezorijentiranosti. Barbara Stok u ovoj biografiji u stripu crtežima i riječima, bez velike dramatike ili patetike, pokušava dočarati Van Goghov unutarnji svijet  – u povišenim stanjima uma, u razdobljima ludog tempa rada, u turbulentnom odnosu s Gauguinom…

Schneider Electric poklanja paket s po pet dekorativnih okvira za utičnice raznih boja. Zašto ne biste za blagdane razveselili sebe ili svoje najdraže mini makeoverom omiljene prostorije? Uz pomoć Schneider Electrica i dekorativnih okvira za utičnice i prekidače iz serije Unica, to je sjajna ideja. Pogotovo jer ćete dekorativne okvire dobiti na dar. 

Saponia poklanja dva poklon paketa. Faks helizim Premium Formula – hrvatska kvaliteta i povjerenje od 1968. Svježa i mirisna odjeća, udobna za nošenje, meko i mirisno posteljno rublje i ručnici užitak su za cijelu obitelj. Faks helizim svojom vrhunskom kvalitetom već generacijama domaćica pomaže u njihovoj brizi za obitelj. Faks helizim Premium formula je univerzalni deterdžent za strojno pranje svih vrsta rublja (osim vune i svile) na temp. 20-90°C. Snaga multienzima u sinergiji s ostalim komponentama formulacije djelotvorno uklanja različite tipove mrlja. Formulacija je posebno djelotvorna na niskim temperaturama pranja već od 20°C te omogućuje štednju energije. Odjevni predmeti će ostati duže kao novi jer su pomno izbalansirani sastojci koji njeguju vlakna odjeće. Blistava bjelina i profinjeni miris zasigurno će oduševiti svaku domaćicu. Faks helizim - tako mirisan i čist.

Ornel French style – Kada miris dobije ime. Stopi hladne i tople boje, izaberi najdraži odjevni predmet, zaustavi vrijeme i ogrni se zavodljivim i nježnim dodirom. Ove jeseni nova linija Ornela će u vaš styling unijeti savršenstvo parfema i dozu pariškog chica. Inkapsulirani miris u Ornelu French style oslobađa miris na rublju, otkrivajući neodoljivu raskoš i mekoću rublja. Svakim dodirom probudit ćete neodoljive mirisne užitke nadahnute francuskim chicom. Zamislite da vas ljudi prepoznaju zatvorenih očiju. Miris Ornel est À la mode obećava zadovoljstvo svakog pokreta samouvjerenim, snažnim i odlučnim osobama. Traperice širokog kroja, bijela majica i beretka dovoljni su da izađete i zadivite sve oko sebe. Bilo da ste zavodljivi, tajnoviti ili elegantni, zasigurno će vas oduševiti upečatljivo profinjen voćno-cvjetni miris omekšivača Ornel est Très jolie. Lepršava haljina, kožna jakna, visoke potpetice i malo maskare dat će vam pravu dozu spontanosti i neovisnosti.

Jedinstvena, profinjena i sofisticirana kreacija Ornel est Chic poziva vas da se predate izazovnom i slatkom mirisnom ozračju te ostavite za sobom zavodljiv mirisni trag sofisticirane elegancije. Mala crna haljina, omiljena torbica i crveni ruž za usne odrazit će ljepotu profinjene jednostavnosti. Moderni i glamurozni, delikatno osmišljeni miris Ornel est Unique neka budi u vama skrivenu jedinstvenost. Vožnja biciklom, šetnja psa ili glamurozna večera u kombinaciji s Ornelom poziva vas da se predate izazovno slatkom mirisnom ozračju punog samopouzdanja. Ornel French style modni je imperativ sezone i na vama je da odaberete svoj miris jer su to kombinacije u kojima ćete se osjećati kao da se šećete ulicama Pariza.

Menart poklanja albume Meritas '20', Dolly Parton 'Dolly´s First Children Album' i P!nk 'Beautiful Trauma'.

Meritas 20 - dvadeset godina, toliko traje glazbena priča benda Meritas, što je igra slova imena Anite Valo i Meri Jaman, koje su davne 1996. godine donijele hrvatskoj glazbenoj sceni novi bend. U 20 godina postojanja Anita i Meri obojile su radijski i televizijski eter te stvorile neke od najpoznatijih pjesama uz koje su odrastale generacije. Svojih prvih 20 godina Meritas slavi izdavanjem best of albuma koji se nalazi u prodaji u obliku CD-a, no i gramofonske ploče. Meritas su u 20 godina izdale šest albuma, potpisale glazbu za filmove i kazališne predstave, izdale album za djecu, a iza sebe imaju i nekoliko nominacija te osvojenih nagrada Porin. Album '20' donosi 18 pjesama kao presjek karijere na kojem su se našle i ove: 'Igra', 'Odjednom ti', 'Budim se', 'Umjesto isprike', no i neke novije, poput 'Ova ljubav' i 'Pričaj mi'... One vas, poput memoarskih zapisa, vode kroz trenutke sačuvane od zaborava i uvode u novo poglavlje koje se tek treba ispisati. 'Važnu dimenziju onome što je nastajalo kroz godine dajete svi vi koji ste se pronašli u našim pjesmama, a mi osjećamo da nešto naše, nama važno, uistinu ostavlja trag!', izjavile su Anita i Meri povodom novog albuma i koncerta.

Dolly Parton 'Dolly´s First Children Album'. Ikona country glazbe Dolly Parton objavila je svoj prvi album za djecu, 'I Believe In You'. Na albumu izvodi 14 pjesama koje je i napisala s dječjim duhom i srcem u mislima. Sav doprinos od prodaje bit će doniran Imagination Libraryju, programu slanja besplatnih knjiga djeci do pet godina, osnovanim 1995. Program je pokrenula u čast oca koji nije imao priliku naučiti čitati ili pisati.

P!nk 'Beautiful Trauma'. Na novom albumu 'Beautiful Trauma'(RCA Records/Menart) P!nk nas ponovno oduševljava sjajnim i moćnim tekstovima i himničnim refrenima. Izlazak ovog, sedmog albuma najavila je sjajnim singlom 'What About Us'! P!nk na ovom albumu supotpisuje 13 pjesama i oko sebe je okupila zanimljivo društvo producenata i tekstopisaca među kojima su Steve Mac, Johnny McDaid, Max Martin, Shellback, Jack Antonoff, Julia Michaels, Greg Kurstin, busbee, Tobais Jesso, Jr., a tu je i suradnja s Eminemom. Rolling Stone je najavni singl opisao: 'Emotivna himna plesnog podija upakirana s bubnjanjem i divnim klavijaturama.' Ovu godinu je obilježila i sjajnim nastupom i emotivnim govorom inspiriranim njezinom kćerkom na dodjeli MTV VMA.

Sudjeluj i osvoji pregršt vrijednih nagrada! Dobitnici su Iris Kudumija (pametni telefon Nokia 6), Mirna Konevski (Boris Banović dioptrijske naočale), Ruža Vrbanić (Nivea  poklon paket Nivea Q10), Vlatka Ivčević (Nivea  poklon paket Nivea Q10), Petra Grdošić (Nivea  poklon paket Nivea Q10), Mladen Jakšić (Splat Kids pasta za djecu, okus jagoda-trešnja), Maja Rakonić (bijelo Zimsko kuhano vino), Tomislav Pavić (crno Zimsko kuhano vino), Zlatko Putrić (Ledo poklon paket), Sašan Pavlović (V.B.Z. umjetničkih stripova za mlade), Daniel Pandurić (Schneider Electric  paket s po pet dekorativnih okvira za utičnice), Tihana Torbica (Saponia poklon paket), Gordana Krtić (Saponia poklon paket), Marin Domjanović (album Meritas '20'), Dino Farkaš (Dolly Parton 'Dolly´s First Children Album') i Ilija Ištoković (P!nk 'Beautiful Trauma').