NEVENA RENDELI:

'Da mogu, cijelo bih ljeto hodala gola'

01.06.2011 u 00:48

Bionic
Reading

'Ne idem na nudističke plaže i dobar badić mi je jako važan, pa si svake godine priuštim barem jedan novi. Trenutačno najviše volim jedan svoj retro model u dvije boje', rekla je za tportal.hr Nevena Rendeli uoči revije kupaćih kostima Goldenpoint

Što je novo u svijetu badića, u utorak navečer je uz bazen zagrebačkog Matis bara došla pogledati voditeljica Nevena Rendeli.

'Uvijek se kupam u dvodijelnim badićima, a favorit mi je gornji dio koji ima samo traku. Svi su push-up i nije mi toliko bitno da su skupi, iako su mi oni koje sam više platila doista potrajali nekoliko sezona', otkrila je lijepa voditeljica i dodala da bi za kupaći kostim izdvojila najviše 750 kuna. Liniju je istesala zahvaljujući napornom radnom ritmu tijekom cijele godine, stoga ove godine i ne pomišlja na bilo kakvu dijetu.

Kako kaže, na more ne nosi suvišnu odjeću i uopće se ne šminka dok je na odmoru. 'Hodam bosa ili u japankama koje su mi, uz dobar badić i šešir, sasvim dovoljni. Ionako se sa suprugom uvijek trudim otići nekamo na Lastovo ili Kornate gdje ćemo biti samo on, ja i možda neki slijepi starac', našalila se. Najradije bi, kaže, ljeti hodala gola, ali i ne pomišlja na nudističke plaže.