SEVERINA, ANTONIJA, MARIJANA…

Cure se upicanile kao za dodjelu Oscara

03.06.2012 u 10:59

Bionic
Reading

Raskošne seksi haljine obilježile su finale Survivora. Voditeljice Antonija i Marijana blistale su u svim kombinacijama, a i većina natjecateljica nije pogriješila u odabiru

'O Marijana, slatka mala Marijana'… vjerojatno su pjevušili mnogi gledajući finale Survivora u kojem je Marijana Batinić, jedna od voditeljica, promijenila nekoliko kombinacija. U dugoj

crnoj pripijenoj haljini, koja joj je otkrivala neke dijelove tijela, Marijana je bila izrazito seksi.

Isto vrijedi i za njezinu kolegicu Antoniju Blaće, koja je započela Survivor u raskošnoj haljini prljavo roza boje, ostavljajući dojam lijepe mladenke koja kroči prema oltaru. Ipak, čini se da bi se u toj ulozi rado našla i Ava, koja je stigla u vjenčanici, no kasnije se presvukla u ništa manje atraktivnu seksi haljinicu srebrne boje.

Nastupivši u zelenoj Lanvinovoj haljini iz nove proljetne kolekcije, Severina je sve prisutne ostavila bez daha svojom besprijekornom figurom te energičnim nastupom.

Martina Vrbos i Aleks Grdić odlučile su se za crnu kombinaciju i nisu pogriješile, posebno kada je riječ o Aleks, koja je zračila seksipilom u dugoj haljini koja je više otkrivala nego pokrivala.

Za razliku od kćeri Maje Lene, koja je spojila nespojivo u zelenoroza haljinici te uz to nabacivši veće količine šminke, njezina mama Mia Begović blistala je u decentnoj, ali zbog toga ne manje glamuroznoj dugoj haljini u boji kože.