HAMED BANGOURA

Cure nemaju potencijal postati top model

28.10.2010 u 08:49

Bionic
Reading

'Nisu krive cure, ali one će imati traume', opaska je koju je Hamed Bangoura na svom profilu na Facebooku napisao na račun showa 'Hrvatski top model'. Za tportal.hr je objasnio da je riječ o odlično smišljenom showu za televiziju, ali nam top model neće iznjedriti

Hamed Bangoura

'Svaka čast, televizija je napravila vrhunski posao za sebe. Samo, volio bih da mi netko odgovori koja bi od ovih djevojaka mogla postati top model i zašto, jer ja to doista ne vidim ni po jednom kriteriju', komentirao je Hamed Bangoura, vlasnik modne agencije Midiken.

'To je mini show pokrenut da bi se ljudi naslađivali spletkama. Djevojke nisam vidio uživo, no to govorim jer se ovim poslom bavim dug niz godina, a većina djevojaka koje su uspjele vani prošle su kroz Midiken. U showu su djevojke koje imaju snove, a u realnosti ne mogu biti top modeli poput Ljupke Gojić, Helene Šopar, Tanje Dragović…', naglasio je Bangoura.

'Neke stvari iz showa nemaju veze sa stvarnošću, neki su zadaci besmisleni. U redu, i u realnom svijetu snima se u ekstremnim uvjetima, na -40 stupnjeva, ali na vrhunskim setovima griju topovi i nose se topli čajevi! Neće nitko nikoga maltretirati, niti koristiti neugodan vokabular i na bilo koji neugodan način pristupati modelima. No, ponavljam, sve je to smišljeno za TV show', kaže Bangoura i dodaje da bi i sam pokrenuo takvu emisiju, ali bi njegov koncept bio sasvim drukčiji.

'Svatko ima svoju viziju, možda netko tu vidi vrhunskog modela, ja ne, i ne vidim da se tako postaje modelom, jer neke stvari nemaju veze s modom. Cura mora imati fizičke predispozicije, no ne mora znati plesati oko štange, već biti spremna obijati vrata za normalne kastinge i snimanja.'

'Nemam ništa protiv djevojaka, one su divne i krasne i svaka ima svoju osobnost, no nemaju potencijala, to se vidi iz aviona. Ipak, kažem, vidjet ćemo. Isprofilira li se tu top model, priznat ću da sam pogriješio', zaključio je vlasnik Midikena.