SADO-MAZO POSLASTICA

Courtney Love spremna za bičevanje po guzi

10.06.2010 u 15:52

Bionic
Reading

Na Facebook stranici 45-godišnje pjevačice objavljene su fotografije na kojima kleči polugola na podu, dok slavna transseksualka Amanda Lepore stoji iznad nje s bičem u ruci

Courtney Love postala je kontroverzna zahvaljujući brojnim ispadima u javnosti, zloupotrebi opijata i ekscentričnom scenskom (ali i privatnom) imidžu.

Stoga bivša supruga Kurta Cobaina i frontmenica rock grupe Hole nikoga nije pretjerano iznenadila objavljivanjem bizarnog seta sado-mazo fotografija na svojojFacebook stranici.

Posebno plijeni pažnju fotka 45-godišnje pjevačice koja na sve četiri kleči polugola na podu, odjevena u donje rublje s leopard-uzorkom, dok slavna transeksualka Amanda Lepore stoji iznad nje s bičem u ruci. Courtney ponosno pozira u toplesu na fotografijama uslikanim prije nekoliko godina, što objašnjava izostanak njenih recentnih tetovaža.

Uz slike je objavila i vijest da je imala kratku aferu s američkim rokerom Gavinom Rossdaleom, frontmenom grupe Bush, tijekom rane faze njegove veze s pjevačicom Gwen Stefani. Ubrzo je uslijedio Rossdaleov odgovor na njegovoj Facebook stranici u kojem uvjerava obožavatelje da 'ništa prije braka s Gwen supružnicima nije ni bilo važno'.