'NEZAHVALNICA'

Cobainova kći obrušila se na mladu Kardashianku!

23.05.2013 u 10:52

Bionic
Reading

Frances Bean Cobain, kći Kurta Cobaina i Courtney Love, oštro je reagirala na post koji je na Twitteru objavila Kendall, mlađa sestra Kim Kardashian

Dvadesetogodišnju Frances Bean razljutila je Kendallina objava na Twitteru 'kako bi voljela da su stvari u životu nekad jednostavnije'.

Kći tragično preminule rock ikone nije birala riječi nazvavši Kendall nezahvalnicom i ne previše pametnom osobom koja se nema na što požaliti, piše Daily Mail

'Radije bih bila propalica nego budala! Hvala mojim roditeljima na inteligenciji. Hvala mojoj baki zbog koje nisam postala osoba opsjednuta samo sobom. Svjesna sam stvarnih problema koji muče ljude diljem svijeta, poput raka, siromaštva, boleština, smrti… Djeca u svijetu umiru bez vode, napuštena od svih, gladna…', komentirala je Frances Bean, djevojka koja se bavi slikarstvom.

Kendallin post nije razbjesnio samo Frances Bean Cobain, već i mnoge druge na Twitteru, no 17-godišnja manekenka još uvijek se nije oglasila.

'Da, i mene muči kad se izgubim u svojoj garderobi', glasio je jedan ciničan komentar na Twitteru.

Kendall Jenner (17), mlađa polusestra slavnih Kardashianki, Kim, Khloe i Kourtney, dobro je poznata svim ljubiteljima realityja 'Keeping Up With the Kardashians', a sa sestrom Kylie (15) pokrenula je i modnu liniju odjeće za mlade.