top izbor

Čizme su apsolutne vladarice sezone, a ovo su najljepši modeli na koje se isplati baciti oko

16.01.2022 u 11:14

Bionic
Reading

Čizme su nezamjenjiv dio zimske modne garderobe, a dobro odabran model činit će statement komad koji će nesumnjivo podignuti baš svaku modnu kombinaciju. Iako je izbor doista šarolik, ove sezone uvjerljivo vlada pet modela, čijom je kupnjom nemoguće modno pogriješiti

Dolazak zimske sezone na modnu pozornicu donio je i čizme te su kao značajan stilski komad odmah zavladale svakodnevnim, kako dnevnim, tako i večernjim kombinacijama.

Čizme do koljena ove sezone doživjele su pravu preobrazbu, a trenutno su najveći hit modeli ravnih potplata, osim, naravno, uvijek posebnih Versaceovih modela. Valentinov model Wellington vrlo urbanog stila i Guccijeve jahaće čizme obećavaju bezvremenske i stilski dotjerane kombinacije ove sezone. Kaubojske čizme također dobivaju svoj trenutak popularnosti, a iznenađujuće su svestrane te se vrlo lako mogu nositi sa svime, od hlača širokih nogavica pa do elegantnih haljina.

  • +24
Najtrendi čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Što se tiče gležnjača, hita sezone, svakako se isplati uložiti u modele zdepastih potplata te combat modele iz kojih nećete htjeti izaći sve dok traje zima. Odlično se slažu sa svime, od suknji i haljina pa do trenutno popularnih lepršavih kompleta nalik na pidžame.

Stoga, ako još niste uložili u par trendi, izdržljivih i, prije svega, jako lijepih čizama, krajnje je vrijeme da to učinite. Ovogodišnji trendovi, koji će nesumnjivo vladati još neko vrijeme, ali će biti nosivi i iduće sezone, dijele se u pet stilova: trendi combat i robusni modeli, kojima ne mogu odoljeti zaljubljenice u modu, baš kao i gležnjače, kojima je ova sezona također donijela debele i robusne potplate; za vječne klasičarke tu su modeli do koljena u stilu 90-ih, jahaće čizme u novim i vrlo uzbudljivim modelima bit će neizostavan dio chic stajlinga, a i kaubojske čizme se vraćaju te će biti zaslužne za vrlo upečatljive stajlinge.