NOSI SE PASTELNO

Cipele u ovim bojama dominirat će narednih mjeseci

12.02.2018 u 12:31

Bionic
Reading

Prošle godine svjedočili smo velikom povratku trenda bijelih cipela. Iako su se negativne reputacije u modnoj eri 80-ih uspješno riješile, u nadolazećim mjesecima najveću konkurenciju predstavljat će im trend koji je najveću slavu također doživio 80-ih

Riječ je o trendu cipela u pastelnim tonovima koje, poput bijelih inačica, često izazivaju velike modne debate.

Da će trend cipela u pastelnim tonovima uistinu zavladati proljetnom sezonom, dovoljno je zaviriti u nadolazeće kolekcije dizajnerskih imena poput Victorije Beckham i proljetne ponude high street brendova.

  • +12
Cipele u pastelnim tonovima Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bivša spajsica, a danas uspješna modna dizajnerica Victoria Beckham jedna je od glavnih krivaca za povratak pastelnih tonova, ljubičaste, plave, ružičaste i boje pistacije na cipelama.

  • +40
Victoria Beckham, proljeće/ljeto 2018. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U kolekciji za novu sezonu proljeće/ljeto Victoria Beckham na modnoj pisti predstavila je mnoštvo cipela visokih potpetica u pastelnim tonovima, a high street brendovi poput španjolske Zare i švedskog H&M-a odlučili su se povesti za njezinim primjerom lansiravši mnoštvo modela pastelnih cipela po pristupačnim cijenama.

Prema riječima modnih znalaca, ako ste dovoljno odvažni - razmislite o nošenju pastelnih cipela s torbom identične nijanse ili kombinaciji s odjevnim komadima u tim nježnim tonovima. 

  • +15
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia