MUST HAVE

Cipele s potpisom JLo i Zanottija

29.07.2016 u 16:22

Bionic
Reading

U dućanima poznatog talijanskog dizajnera cipela Giuseppea Zanottija uskoro će se naći nova kapsulna kolekcija nazvana 'Giuseppe for Jennifer Lopez'. Vijest o suradnji dizajnera i slavne latino pjevačice s oduševljenjem je primljena u modnom i glazbenom svijetu

Tko će dočekati da svjetlo dana, ili bolje rečeno asfalta, ugledaju cipele i modni dodaci s potpisom latino dive Jennifer Lopez i slavnog dizajnera cipela GiuseppeaZanottija. Otkako je objavljena službena suradnja o kapsulnoj kolekciji 'Giuseppe for Jennifer Lopez', koju će za Zanottija kreirati upravo Jennifer Lopez, svjetske trendseterice odbrojavaju dane do lansiranja u dućane.

Ono što ovo dvoje povezuje velika je ljubav prema visokim potpeticama, luksuznim materijalima i raznim ukrasima pa vjerujemo kako im neće biti teško dogovoriti se oko izgleda modela. Prema prvim fotografijama objavljenim na službenim profilima Lopez i Zanottija na Instagramu, riječ je o cipelama koje će u svom ormaru poželjeti imati svaka pripadnica ljepšeg spola, no, nažalost, samo će si rijetke to moći i priuštiti.

@jlo for new shoe collection?? #GiuseppexJennifer

A photo posted by Jennifer Lopez (@jloiloveu) on