naked wolfe

Cipele o kojima svi pričaju: Evo što je točno nosila Mirela Holy

11.02.2024 u 10:48

Mirela Holy

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Bionic
Reading

Visoke mule futurističkog dizajna privlačile su pozornost baš svih na špici, a sada smo saznali o kojem se konkretno modelu radi

Političarka Mirela Holy poznata je po svom avangardnom modnom ukusu koji ima velik broj obožavatelja, a ove subote otišla je korak dalje i prošetala zagrebačkom špicom u cipelama o kojima su svi pričali.

Na potpuno bijeli outfit birala je futuristički model mula s visokom platformom i širokom petom iste boje, dizajna koji garantira udobnost i privlačenje pogleda.

Riječ je o cipelama s potpisom brenda Naked Wolfe, čiji se logo u srebrnoj boji našao na petu kao dodatan ukras, a koje se prodaju po cijeni od 325 eura. Dostupne su i posve crnoj boji, inače omiljenoj Holy, te u kombinaciji crne i srebrnih zakovica te posve metalik srebrnom dizajnu.

Sukladno izgledu, ovaj model nosi naziv 'WOW' te ga brend opisuje kao dizajna kakva se još nije vidio.

'S dizajnom potplata u obliku prstiju, dolaze inspirirane punim mjesecom u novom, super okruglom obliku i mekanom kožom, riječ je o 'napuhanom' dizajnu kakav još niste vidjeli', navodi se u opisu cipela, uz napomenu da je riječ o potpeticama visine 135 mm.

Mirela Holy nosila ih je u all white stajlingu sastavljenom od kratke jakne, efektne preklopne suknje i bijelih visokih čarapa, koji su se savršeno nadopunjavali s ovim udobnim Naked Wolfe cipelama u koje vrijedi investirati ako svoju kolekciju želite nadopuniti jednim posve originalnim komadom.

pripremite se na vrijeme

Zagrepčanke na špici: Evo koja će udobna obuća dominirati idućih mjeseci

Pogledaj galeriju