LASKAV ODABIR

Cindy Crawford plijenila poglede u haljini koja pristaje svakoj figuri

07.04.2023 u 13:22

Bionic
Reading

Kao posebna gošća Beauty konferencije časopisa WWD u Los Angelesu, Cindy Crawford plijenila je elegancijom u bijelom

Svoje milijunske pratitelje na Instagramu, poznati supermodel iz 90-ih ovog je tjedna počastila serijom fotografija s događaja na kojemu je progovorila o

Poput brojnih poznatih i legedarni supermodel iz 90-ih može se pohvaliti vlastitom linijom proizvoda za njegu kože. O njemu je ovog tjedna govorila na beauty konferenciji časopisa WWD u Los Angelesu i pritom brojne zadivila u bijelom od glave do pete.

Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ove veljače poznata američka ljepotica proslavila je 57. Rođendan, a mladolik izgled i skladnu figuru istaknula je kombinacijom u znaku laskave haljine na preklop s detaljem trake oko struka i lepršavih rukava.

Sofisticirani look zaokružila je bijelom verzijom skupocjene torbice Birkin, dok je njezin odabir obuće činio model prozirnih salonki od PVC-a. Izgledu je dodala još jedan dašak glamura sa zlatnim naušnicama ringovima i narukvicom.

Nakon što je 1995. godine propao njezin brak s holivudskim glumcem Richardom Gereom, Cindy Crawford na jednom je vjenčanju upoznala tri godine starijeg Randea Gerbera. Njihovo prijateljstvo ubrzo je preraslo u ljubav, a u dugogodišnjem braku dobili su dvoje djece.

Danas 23- godišnji Presley i 21- godišnja Kaia, poput slavne mame, grade karijeru modela, a posljednjih tjedana njezina nasljednica puni medijske stupce kao djevojka zvijezde ‘Elvisa’, glumca Austina Butlera.

Austin Butler i Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia