FANI, KIM ILI ELISABETTA

Čiji kostim je bio najprovokativniji za Noć vještica?

02.11.2012 u 11:40

Bionic
Reading

Noć vještica brojnim celebrityjima bio je odličan povod za ludi tulum, koji su dodatno zagrijali najrazličitijim maskama, a poznate dame posegnule su za seksi maskama u kojima su istaknule sve svoje draži

Tulum za Noć vještica poznate face gotovo nikada ne propuštaju, kao ni mogućnost da se zamaskiraju, a slavne dame najčešće odabiru seksi i izazovne kostime. Lady GaGa je i ovoga puta šokirala, pa se tako za Noć vještica maskirala u kanabis kraljicu, a njezin kostim sastojao se od zelene suknjice, zelene perike i blještavih naljepnica za bradavice.

Vrlo seksi kostim imala je i bivša djevojka Georgea Clooneyja, Elisabetta Canalis, koja je odjenula izazovnu haljinicu, pokazala dekolte te nabacila mrežaste čarape i kapu, a na Twitteru je ispod slike napisala: 'Spremna sam za Noć vještica.' Zaljubljeni par Kim Kardashian i Kanye West uskladili su svoje kostime. Tako je Kim bila vrlo seksi kao Žena mačka, odjevena u kožu od glave do pete, a Kanye vrlo opak u odijelu Batmana. Na tulumu je Kim proslavila i rođendan u društvu dečka Kanyea i ostatka obitelji Kardashian te je puhala i svjećice na torti.

Rihanna je tulumarila u zelenom izazovnom kostimu s velom na glavi, dok se njezin bivši dečko Chris Brown maskirao u člana terorističke bande. Playboyeva zečica Jenny McCarthy za Noć vještica nabacila je na sebe i više nego seksi kompletić – korzet s leopard uzorkom upotpunjen halterima. Plavokosa Jenny tog je dana proslavila 40. rođendan u društvu sestre i brojnih prijatelja u Planet Hollywood Resortu i kasinu u Las Vegasu.

Ni domaće zvijezde nisu propustile priliku da se zamaskiraju za Noć vještica pa je tako Fani Stipković na Twiteru objavila fotografiju na kojoj je odjevena poput Playboyeve zečice u crnom uskom kostimu s bijelim rukavicama i zečjim ušima te repićem, a tako odjevena tulumarila je u Madridu.