KOMADI U MINJACIMA

Čija je minica najviše škakljala maštu ovog ljeta?

02.09.2011 u 13:30

Bionic
Reading

Minica za minicom nizale su se na poznatim ljepoticama od prvog dana ljeta po gradskim ulicama, na javnim događanjima, morskim istupima i nastupima. Oživjeli smo seksi izdanja Zrinke Cvitešić, Monike Mamić, Niki Pišek, Severine i nenadmašne kraljice Jelene Rozge...

Staž u vezi već im se računa u godinama, a Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić u javnosti se i dalje predstavljaju kao zaljubljeni mladi par. Zrinka svojim zategnutim tijelom i dalje vrti pred nosom svog Hrvoja, a dovoljno će vam reći seksi crna mini haljinica u kojoj je lijepa glumica vezu potpirivala ovog ljeta.

Nevena Rendeli
ovog ljeta neće ostati toliko zapamćena po kratkim, koliko po biranim, skupocjenim, elegantnim, damskim haljinicama, od kojih je po jednu otišla čak do Pariza. Valja je shvatiti jer ipak je izdala svoj knjiški prvijenac te se na predstavljanju svog 'Vodiča jedne plavuše' nije mogla pojaviti s ništa manje dojmljivim potpisom zvučnog Guccija.

Nikolina Pišek špicu i društvena događanja pohodila je ovog ljeta u sasvim čednim izdanjima, što ne znači da iz nje nije prštao seksipil, no najkraću minicu u kojoj smo je uhvatili isfurala je s dečkom na moru.

Žena kraljica Jelena Rozga trudila se čitavo ljeto opravdavati 'rozgomaniju', a zlatni standard održavala je ne izlazeći iz mikro mini haljinica. Ma gdje se pojavila, sve su oči bile uprte u nju te je na njezinim koncertima osim zvučnog dojma, onaj vizualni mnogima mnogo slađe pao.

Natali Dizdar i njezin su izbor ovo ljeto bili kratki minjaci, ali malo elegantniji i sofisticiraniji, ne tako uski, ali opet dovoljno kratki da vam zaustavi pogled. U svakom slučaju i Natali je odlučila pokazati da osim dobrog glasa ima itekako dobar stas.

Severina Vidjeti trudnu Severinu u uskoj mini haljinici bilo je zanimljivije zbog njezina trbuščića nego zbog njezinih savršenih nogu jer ipak su sada svima zanimljivije njezine novostečene obline. Uvjereni smo da se sretna Seve neće libiti mini izdanja ni tijekom trudnoće ni dugo nakon poroda, nema ni razloga za takvo što.

Milica Mihajlović, djevojka Ivana Todorićaovo je ljeto u središte medijske pažnje došla upravo zbog jedne uske šarene seksi minice u kojoj je pokazala da izgleda kao avion, a i Guru je za nju rekao da izgleda brutalno dobro. I u drugim kratkim izdanjima MIlica nije ostala neprimijećena.

Sanja Duggan je, moramo priznati, proljeće i ljeto u javnosti provela češće u dugim, nego nekim ultrakratkim izdanjima. Pitamo se zašto, kad joj minica i dalje odlično pristaje.

Malina Grahek na špici je furala pomalo otkačeni look, vrlo trendi, naravno, poput onog u neporubljenoj traper suknjici i širokoj, šarenoj tuniki, ali s mini prošivenom damskom pismo torbicom u prepoznatljivom šanelovskom stilu.

Jednu od možda najsmjelijih ultramini haljinica početkom je ljeta isfurala Monika Mamić. Poprilično rupičasto kukičana haljinica ne samo da je ocrtavala obline, već ih je i dobrano izložila pogledima. Jedno vrlo smjelo izdanje modno osviještene damice.

Ni mlada Franka Batelić nije se ustručavala pokazati svoje atribute, pa je osim minica, ljeti često noge isticala kratkim hlačicama. Pozdravljamo njezin odabir.

Snježana Mehun u svojim zrelim godinama s ponosom može obući što god poželi – liniju cijelu godinu marljivo teše u teretani, a sve se to vidi iz priloženog. K svemu tome, iz kojeg se god kuta osvrnuli na Mehunku, ona će svoja mini izdanja nositi u sofisticiranom, damskom stilu.

Spomenimo za kraj i kraljice minica Nives Celzijus Maju Šuput koje su itekako štedile na materijalu. S razlogom, naravno.