MIRISNA OAZA

Chanel otvorio pop-up store u Opatiji

20.07.2010 u 13:47

Bionic
Reading

Prostor u cijelosti posvećen Chanelovom univerzumu, mitskim parfemima, kreacijama šminke te liniji njege lica i tijela Précision otvoren je u jednom od najslavnijih hrvatskih ljetovališta, Opatiji

Potaknut željom da što neposrednije komunicira sa svojim brojnim klijentima u Hrvatskoj, Chanel nastavlja svoju inicijativu otvaranja tzv. pop-up storea, privremenih prostora u cijelosti posvećenih kozmetičkim i olfaktivnim linijama slavne modne kuće. Nakon Zagreba i Splita, Chanel je ovo ljeto zaposjeo prostor u Opatiji, koji će biti otvoren sve do 30. rujna.

Umjesto klasične parfumerije, Chanelov pop-up store transformira se u mjesto savjetovanja, otkrivanja i kreativnih susreta. Bilo da se radi o trikovima i umijeću koje mogu prenijeti profesionalni make-up umjetnici koji su prošli Chanelovu obuku, bilo da se radi o savjetima za njegovanje određenog tipa kože, Chanelov prostor zamišljen je prije svega kao mjesto razmjene iskustva.
Opatija, kao slavno i elegantno kupalište bogate povijesti, odabrana je jer posve odgovara filozofiji modne kuće, a prostor je u cijelosti je projektirao umjetnički odjel Chanela.