ZNA ODABRATI

Četiri sjajna stajlinga kraljice ulične mode u jednom danu

14.09.2016 u 11:39

Bionic
Reading

Ni kraljica ulične mode Jessica Alba nije propustila nazočiti ludilu njujorškog Tjedna mode koji je iskoristila za pojavljivanje u čak četiri neodoljive kombinacije u jednom danu

Ova glumica i uspješna poslovna žena koja veću pažnju javnosti može zahvaliti svom smislu za modu, ni ovaj put nije razočarala.

Svoju modnu priču na njujorškom Tjednu mode Jessica Alba započela je pojavljivanjem na reviji Tory Burch u šik kombinaciji klasične crne dolčevite s detaljem šarenih prugica na ovratniku i porubima koju je oplemenila ležerno prebačenim, mornarskoplavim balonerom i trapericama trapez kroja iz kojih su izvirivale smeđe platformice. Kombinaciju kojom je odašiljala vibru 70-ih dodatno istaknula zlatnim naušnicama ringovima i zanimljivom pismo-torbom od četiri raznobojna materijala.

Backstage with @jessicaalba. #ToryBurchSS17

Fotografiju objavljuje Tory Burch (@toryburch)

Da joj se ta torbica posebno sviđa, dokazala je nešto kasnije uklopivši je u dvije jednako zanimljive kombinacije. Ležernu šik kombinaciju za reviju ubrzo je zamijenila i dalje aktualnom bombericom spitkom maslinastozelene boje koju je uklopila s prugastom plavom suknjom, običnom bijelom majicom i štiklama iste nijanse. Nedugo zatim pojavljuje se u narančastom crop-topu i skinny trapericama visoka struka i ležerno zabačenom plavom bombericom preko ramena. I za ovu je kombinaciju odabrala iste bijele štikle.

Ova tri dnevna modna izdanja u večernjim je satima zamijenila vrećastom bijelom haljinom kombinirajući je s crnim štiklama debelih remenčića i sivom pismo-torbom zmijskog uzorka. U njoj se pojavila na predstavljanju revije dizajnera Narcisa Rodrigueza i uspješno zaključila jednodnevnu modnu avanturu u Velikoj Jabuci.

#JessicaAlba at #NarcisoRodriguez show in NY ???????? #FrontRow #NYFW #FashionStarGate ⏪ @jessicaalba

Fotografiju objavljuje #FashionStarGate (@fashionstargate)