HIT PRIMJERCI

Četiri modela torbica koje vladaju ove sezone

28.10.2016 u 08:42

Bionic
Reading

Mini torbe ili stajliš ruksaci poželjni su i ove sezone, no u moru neizostavnih modnih dodataka u obliku torbi jako se ističu četiri modela

Kada su u pitanju jesenski trendovi u svijetu torbica, prema riječima modne stranice WhoWhatWear, pojedini modeli osobito se ističu u aktualnoj ponudi.

Bucket torbe

Iako je oblik ove specifične torbe modna biblija Vogue proglasila modnom prošlošću, bucket torbe i dalje su čest odabir brojnih dama, a samim time aktualne na modnoj sceni.


Torbice s krugovima

Bonsai torbici Simona Millera ili hit torbi Pierce irskog dizajnera J.W. Andersona zajednički su detalj metalni krugovi koji ove sezone, osim što vladaju modelima torbica s dizajnerskim potpisom ili onima iz high street brendova, istovremeno krase mnoštvo aktualnih krpica i obuće.

Krznene torbe

Kako tvrdi WhoWhatWear, ne postoji bolji način od modnog ukazivanja na niske temperature od nošenja krznene torbice. Kako primjećuje ova popularna modna stranica, krznene torbice okupirale su piste u sklopu predstavljanja kolekcija za aktualnu sezonu jesen/zima, a spomenuti trend zatim su prigrlile brojne zvijezde ulične mode te naposljetku i high street brendovi.

Diletta during Paris fashion week ?? by me

A photo posted by L a u r a J a n e (@thehiddenclosets) on


Predimenzionirane torbe za šoping

Zahvaljujući brendovima poput modne kuće Balenciaga, Celine ili Gucci, predimenzionirane torbe za kupovinu su must have u svijetu modnih dodataka. Osim što su ove sezone iznimno popularne, dovoljno su velike da u njih pospremite i više od potrebnog.