laskavo izdanje

Catherine Zeta-Jones u badiću oduševljava preplanulim tenom i oblikovanim tijelom

31.07.2023 u 09:06

Bionic
Reading

Slavna glumica na svom Instagram profilu podijelila je dvije ljetne fotografije i oduševila vojsku obožavatelja koji nisu znali što prvo pohvaliti – sjajan izgled, zavidnu preplanulost ili odličan izbor badića

Čim dođe ljeto poznati i slavni ne ustručavaju se na društvenim mrežama podijeliti svoje ljetne fotografije, a poziranje u bikiniji i selfiji su obavezni. Catherine Zeta-Jones posljednja je u nizu slavnih koja se pohvalila fotografijama s odmora.

Njezina objava privukla je veliku pažnju korisnika Instagrama jer 53-godiišnja glumica s jedne strane rijetko kada u javnosti otkriva detalje iz privatnog života, a s druge strane oduševila je fantastičnim izgledom. Mnogi su se odmah složiti – Catherine s godinama izgleda sve bolje i bolje!

Preplanuli selfie Catherine Zeta-Jones

Supruga Michaela Douglasa sasvim opravdano podigla je popriličnu prašinu s nekoliko selfieja, a mnogi su joj pohvalili, ali i pozavidjeli na impresivno oblikovanom tijelu, lijepom dekolteu te savršenoj preplanulosti.

Na dva seflieja, uz jednostavan 'Ciao' Catherine je pokazala odličan jednodijelni kupaći kostim sa super laskavim maksi izrezom. Maxi crne naočale i šešir za sunce upotpunjuju ovaj ljetni outfit koji je zapalio komentare. 'Nevjerojatno si zgodna', 'Najljepša žena na svijetu',' 'Zdravo, ljepotice', 'Lijepa kao i uvijek', nizali su se komentari u kojima njezini pratitelji nisu skrivali oduševljenje zaključujući kako bi voljeli da je aktivnija na mrežama.

UŽIVA U EUROPI

Zaljubljenici u Formulu 1 ostali bez riječi kada je pored njih prošla Catherine Zeta-Jones

Pogledaj galeriju