USKORO ĆE RODITI

Carla Bruni ne želi novinare ni blizu djeteta

05.09.2011 u 17:55

Bionic
Reading

Prva dama Francuske najavila je da će čuvati privatnost bebe koju treba roditi za nekoliko tjedana

Carli Bruni je trebalo puno vremena da prizna kako je trudna. Ali, sad kad je otkrila kako je ispod odjeće pravi jedan bèbè, Carla je spremna govoriti.

Prva dama Francuske sjela je u Elizejskoj palači ispred kamera francuske TV emisije Sept-A-Huit i u devetominutnom intervjuu izjavila kako planira svoje dijete štiti od novinara i paparazza što je više moguće, piše britanski Guardian. Istaknula je i kako žali što je dopustila da njezin sin Aurélien, koji sada ima 11 godina, bude fotografiran u Jordanu 2008. godine prije nego što su se ona i Sarkozy vjenčali.

'Nikad neću pokazati fotografije svog djeteta i nikad ga neću izložiti javnosti. Moj je stariji sin bio jednom izložen u javnoj prilici, ali eksploatirati privatne situacije je strašna pogreška. Nikad ne bih odvela svog starijeg sina da posjeti to veličanstveno mjesto da sam pretpostavila kako će tamo biti fotografa. To je bila velika pogreška.'

Beba će biti Carlino drugo dijete i četvrto dijete Nicolasa Sarkozyja. Objasnila je kako nije htjela službeno objavljivati trudnoću jer je pozicija žene francuskog predsjednika čini još opreznijom. 'Razumijem interes medija i ne smeta mi kad je riječ o meni ili mom suprugu, ali kad je riječ o djetetu to je nemoguće prihvatiti', izjavila je. 'Kad su kamere stalno na vama ili licima vaše obitelji teško je biti normalna vrsta roditelja kakva bi htjela biti.'

Kaže kako je vođenje Francuske promijenilo i njezinog supruga. 'Postao je zreliji i puno mirniji.' Na pitanje što misli s seks skandalu bivšeg šefa MMF-a Dominiquea Strauss-Kahna rekla je kako je pomalo iznenađena raspletom. 'Gnušam se macho reakcija. Nisam posebno na strani žena, ali kad su napadnute osjećam solidarnost', navodi Guardian.