nikad ne griješi

Čak i ako niste ljubiteljica odijela, ova kombinacija Olivie Palermo će vas oduševiti: Genijalan stajling pronašla je u Zari po povoljnoj cijeni

06.05.2022 u 08:56

Bionic
Reading

Kada je riječ o Oliviji Palermo i modi, tu nema greške. Šarmantna Amerikanka ima istančan modni ukus i izvježbano oko za modne komade koji odmah privlače pažnju. Tako je i bilo i ovoga puta kada se pojavila u kombinaciji koje žensko odijelo diže na posve novu razinu

Olivia Palermo s razlogom slovi za ikonu stilu, redovito ostavlja bez daha svojim genijalnim street style izdanjima, a posebno je vješta u biranju upečatljivih stajlinga i modnih komada koji se u rekordnom roku nađu na listi želja brojnih zaljubljenica u modu. Olivia prati, ali i diktira modne trendove, uvijek uspijevajući pronaći dojmljive modne komade.

Ove sezone veliki su hit ženska odijela koja ponovno u fokus stavljaju 'power dressing', a Olivia je pokazala doista eklektičnu interpretaciju ovog trenda. U društvu pjevača Johna Legenda nazočila je na eventu na kojem je predstavljena ekskluzivna i limitirana serija vina, a Olivia je pažnju privukula stajlingom koji vješto spaja eleganciju, profinjenost i zavodljivi chic.

  • +2
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: John Sciulli / Getty images / Profimedia

No, ovim eklektičnim stajlingom koji je savršeno odgovarao njezinom stilu kojim gotov uvijek dominira kombinacija vječne klasike i modernih, asimetričnih oblika, Olivia je dokazala i kako vješto spaja dizajnerske i cjenovno pristupačnije high street komade.

Osnovu stajlinga činila je kombinacija hlača i sakoa bez rukava u upadljivoj narančastoj boji, a taj komplet dolazi iz Zare. Hlače zvonolikog kroja i midaksi duljine te sako bez rukava s veliki našivenim džepovima predstavljaju sasvim novi pogled na ženska odijela koja su vladajući trend ove sezone.

Inače, ova teksturirani set dostupan je po pristupačnoj cijeni - hlače se prodaju po cijeni od 299,90 kuna, a prsluk po cijeni od 399,90 kuna

Tome je pridodala jednako upečatljive modne dodatke. Malu smeđu torbicu s duljim lancem za nošenje na ramenu i s potpisom brenda Aspinal of London, a klasično elegantne sandale ukrašene svijetlim kamenčićima dolaze iz modne kuće Casadei.