SMEĐA JE NOVA CRNA

Brigitte Macron u šetnji sa suprugom zablistala u skupocjenom kaputu

02.11.2018 u 12:47

Bionic
Reading

Francuski predsjednički par Macron trenutno uživa na odmoru u jednom od najljepših ljetovališta Normandije

Uz jake mjere sigurnosti, Emmanuel i Brigitte Macron uočeni su prilikom odlaska iz restorana Bistro des Artistes u francuskom ljetovalištu Honfleur.

I dok je francuski predsjednik ležerno izdanje kreirao kožnom jaknom s krznenom podstavom, njegova supruga, 65- godišnja Brigitte Macron, pohvalila se novim modelom kaputa.

  • +3
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Francuska prva dama poznata je po impresivnoj kolekciji skupocjenih kaputa u ormaru, a novi smeđi model od vune s kojim se pojavila na ulicama poznatog ljetovališta djelo je modne kuće Givenchy.

  • +10
Svi kaputi Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Identičan kaput s upečatljivim zlatnim gumbima u prodaji se donedavno nalazio po cijeni nešto višoj od 17 tisuća kuna, a kao velika ljubiteljica komada s potpisom modne kuće Louis Vuitton, novo izdanje istaknula je trobojnom torbom na rame ovog francuskog brenda, uz debeli šal i kožne rukavice kad je riječ o modnim dodacima.

Uz haljine i suknje iznad koljena, prva dama Francuske redovito se može ugledati u trapericama skinny siluete, a ovaj put odabrala je crni model koji je nosila uz gležnjače sa zlatnim detaljima.

Riječ je o modelu relativno nepoznatog talijanskog brenda Strategia JFK, čija cijena iznosi 3315 kuna, a spomenuti model Brigitte je imala priliku nositi u nekoliko formalnih izdanja.

  • +4
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posljednji put nosila ih je na svečanom otvorenju izložbe fotografkinje Bettine Rheims održane u raskošnom Châteauu de Vincennes u ožujku ove godine.

  • +9
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia