SAVRŠEN STAJLING

Brigitte Macron u kaputu iz snova izazvala zavidne poglede

13.11.2017 u 13:11

Bionic
Reading

Brigitte Macron, prva dama Francuske, ne prestaje izazivati divljenje modnog svijeta, a štogod da odjene - izgleda bez greške

Uvijek savršeno dotjerana gospođa Macron ponovno je zadivila prilikom otvorenja izložbe fotografija u Parizu u nevjerojatnom kaputu od brušene kože koji je uparila s crnim hlačama i topom te upečatljivim gležnjačama s ukrasnim zipovima po sredini.

Klasičan make up i prepoznatljiva bob frizura zaokružili su još jedno elegantno izdanje ove chic Francuskinje.

Mladenačke kombinacije njezin su odabir od kojeg ne odustaje.

'Da se oblači poput većine svojih vršnjakinja, Brigitte bi izgledala staro. Umjesto toga, ona izgleda mladenački, zdravo, moderno, elegantno i seksi', pohvalila je njezine odabire Kellie Hush, urednica australskog Harpers's Bazaara.

  • +9
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njezin hrabri stil zapazio je i dizajner Karl Lagerfeld te je smatra najpopularnijom Francuskinjom nakon Brigitte Bardot.

Modni stil posve odgovara njezinoj osobnosti: ona je neustrašiva, moderna i energična žena.

Inače, Brigitte (64) se u jednom intervjuu našalila na račun velike razlike u godinama između nje i supruga Emmanuela (39).

  • +19
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Naravno kad ujutro doručkujemo, tu je on sa svojom mladosti, a ja sa svojim borama, to je jednostavno tako. Da nisam donijela takvu odluku u prošlosti jer sam željela biti s muškarcem kojeg volim, žalila bih cijeli život. Iako sam imala život ispunjen ljubavlju moje djece, osjećala sam da imam potrebu i za ovom ljubavi kako bih ostvarila potpunu sreću', rekla je Brigitte koja od početka mandata svoga supruga slovi kao jedna od najbolje odjevnih prvih dama.

  • +12
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prva dama Francuske otkrila je i kako joj je bilo teško nositi se s kritikama na račun njezinog braka.

'Rekla sam si, premda to ne podnosim najbolje, ali moram se nositi s time - na kraju će sve to proći', rekla je.