GRIJEŠI LI ONA IKAD

Brigitte Macron nikad nismo vidjeli u ovoj 'dosadnoj' nijansi, no i ovu riskantnu boju chic prva dama zna nositi sa stilom

26.11.2021 u 11:34

Bionic
Reading

Brigitte Macron, prva dama Francuske, puno je puta dokazala svoj nepogrješivi osjećaj za stil, a usprkos što je često bila izložena brojnim kritikama zbog svoje ljubavi prema kožnim hlačama, pripijenim trapericama, vrtoglavim štiklama ili odvažnim mini haljinama, supruga predsjednika Francuske Emmanuela Macrona, koji je upravo završio svoj posjet Hrvatskoj, ne odustaje od svog stila

Francuskoj prvoj dami mora se priznati kako po pitanju mode, ništa ne prepušta slučaju i točno zna što joj dobro pristaje.

Njezina je modna formula jednostavna i tu nema mjesta za eksperimente s bojama ili uzorcima, te je njezina garderoba prepuna komada poput savršeno krojenih kaputa, sakoa, tzv. hlača 'cigareta' kroja, skinny traperica, kraćih haljina retro stila koji prate figuru...

Iako je uglavnom viđamo u njezinim omiljenim bojama tamnoplavoj, crnoj, sivoj, bijeloj ili bež, Brigitte se odlučila za toplu smeđu nijansu koja ove godine doživljava veliki comeback te je uvijek odlično rješenje za jesensko-zimsku sezonu.

Svoj je prepoznatljiv modni stil ponovno pokazala i prilikom susreta s poznatom francuskom književnicom Antonine Maillet koja je ove godine nagrađena odlikovanjem Legije časti, najvišim francuskim odličjem koje je utemeljio Napoleon.

  • +43
Brigitte Macron Izvor: EPA / Autor: JEAN-PAUL PELISSIER / POOL

I ovoga je puta prva dama Francuske izgledala sjajno u sakou i hlačama elegantnog kroja ovoga puta u za nju pomalo neubičajenoj smeđoj boji i gležnjačama na vezanje u istoj nijansi.

  • +5
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: JEANNE ACCORSINI / Sipa Press / Profimedia

Brigitte poput svake fashionistice dobro zna kolika je moć zanimljivih detalja kojoj cijeloj kombinaciji daju upečatljiv i chic izgled.

Stoga je ovu boju koja je na glasu i kao pomalo 'dosadna', Brigitte Macron je vješto 'razigrala' efektnim šalom od pletiva u bež nijansi i bijelim topom.

Inače, u jednom od rijetkih medijskih istupa, prva dama Francuske izjavila je kako je zaprepaštena negativnim komentarima i neprijateljstvom na koje je naišla samo zato što je 24 godine starija od svog supruga Emmanuela Macrona.

'Francuzi bi naravno bili naklonjeniji mlađoj prvoj dami. Svjesna sam da nismo tipičan par, među nama je razlika od 24 godine i shvaćam kako to može iznenaditi ljude i da nas oni možda ne razumiju. No, s druge strane ja ne mogu shvatiti toliku agresivnost', rekla je nedavno Brigitte za Le Monde.