utjelovljenje elegancije

Brigitte Macron istaknula figuru u svjetlucavoj haljini i zablistala s Olenom Zelenskom

12.07.2023 u 09:25

  • +4

Olena Zelenska i Brigitte Macron

Izvor: Profimedia / Autor: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Ukrajinska i francuska prva dama bile su nerazdvojne na NATO Summitu u Litvi te plijenile pozornost u dojmljivim outfitima

Na prvoj večeri NATO Summita, veliku pozornost prikupile su Olena Zelenska i Brigitte Macron koje su u dojmljivim stajlinzima bile nerazdvojne tijekom cijelog zbivanja.

Prva dama Ukrajine i prva dama Francuske summitu u litvanskom Vilniusu prisustvovale su u društvu svojih supruga, vidno uživajući u zajedničkom društvu dok su razmjenjivale dosjetke i komplimente za svoje zapažene outfite.

Lijepa 45-godišnja Ukrajinka nosila je dojmljivu kreaciju u plavoj boji - usklađenu bluzu i suknju s preklopnim ovratnikom i zašivenim dekoracijama malih bijelih ptica. Ova kombinacija besprijekorno je pristajala na bež cipele s poluvisokom potpeticom i raspuštenu plavu kosu stiliziranu u elegantne valove.

  • +5
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

U monokromatskom stajlingu pojavila se i 70-godišnja Brigitte Macron koja je zadivljujuće izgledala u svjetlucavo bijeloj midi haljini s visokim ovratnikom. Uspješno ju je uparila s parom crnih salonki i crnom clutch torbicom.

Prva dama Francuske tako je ostala vjerna svom minimalističkom stilu, poznatom po odabiru jednostavnih i elegantnih komada - bezvremenskih klasika kojima iznova pokazuje svoj besprijekoran modni ukus.

BRIGITTE MACRON

Prva dama Francuske ne odustupa od modne formule koja ju je proslavila

Pogledaj galeriju