OSVAJA IZGLEDOM

Brazilska ljepotica pršti seksipilom i kad se ne trudi

10.05.2017 u 10:30

Bionic
Reading

Iako se od hodanja modnim pistama oprostila prije dvije godine, brazilska ljepotica i jedna od najplaćenijih manekenki u svijetu Gisele Bündchen ne prestaje oduševljavati izgledom koji ističe pametno osmišljenim stajlinzima

Nakon što je javnost oduševila pojavom na tradicionalnom balu Met Gala u društvu supruga Toma Bradyja, Gisele je produžila boravak u New Yorku te je uočena u zanimljivoj kombinaciji inspiriranoj muškim stilom odijevanja.

Ususret događanju Women Of Vision u organizaciji fondacije Davida Lyncha, Gisele je zablistala u odijelu krem boje koje je posebno laskalo njezinoj manekenskoj liniji i boji tena.  

Preuzak tip odijela nikad nije dobra ideja, osobito kada je riječ o bijelim verzijama, no Gisele je pametno doskočila ovoj modnoj problematici odabravši model opuštena kroja i pridruživši mu lepršavu svilenu bluzu identične nijanse koja stiže s dodatkom trake oko ovratnika.

  • +2
Gisele Bündchen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jednostavnim štiklama u neutralnoj boji, zlatnom torbicom clutch i naušnicama ringovima Gisele je finiširala novo izdanje u opuštenoj maniri.

Kako je otkrila u nedavnom intervjuu za američki magazin People, velik je pobornik meditacije koju prakticira gotovo svugdje. 'Meditacija je postala izvrstan alat u mom životu. Pomaže mi da utišam um i da jasnije vidim stvari. Daruje mi osjećaj mira, pruža prostor za rebalans i preusmjeravanje misli u najstresnijim danima', priznaje brazilska ljepotica.