NIKAD NE GRIJEŠI

Branka Krstulović sjajno je kombinirala efektno odijelo s tenisicama i upečatljivim nakitom

20.10.2023 u 11:17

Bionic
Reading

Branka Krstulović, koja je 1994. godine naslijedila krunu Miss Hrvatske od Splićanke Fani Čapalije, jedna je od onih dama koje kad se radi o modi ne znaju za greške

Branka Krstulović, ekonomistica te bivša manekenka i misica, uvijek nas iznova oduševljava svojim fantastičnim osjećajem za stil.

I na premijeru filma 'Ubojice Cvjetnog mjeseca' legendarnog Martina Scorsesea, održanu u sklopu Cinema Book Cluba u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema, lijepa se Metkovka uputila u odličnom modnom izdanju.

Da su ženska odijela klasik koji ne izlazi iz mode, svojim outfitom potvrdila je i Branka odabravši ovoga puta sako i hlače zanimljivog razigranog kariranog uzorka, a ovu je uspjelu modnu kombinaciju bez greške spojila s bijelim tenisicama.

Cool look, koji je istaknuo njezinu vitku figuru, podignula je i moćnom torbom s potpisom luksuzne talijanske modne kuće Bottega Veneta, načinjenom od svijetle kože, za kojom već neko vrijeme luduju zaljubljenice u modu diljem svijeta.

Branka je ovu modnu kombinaciju zaokružila mladenačkom frizurom i upečatljivom ogrlicom dok joj je make up bio vrlo prirodan.

Inače, osim nje, premijeri hvaljenog filma, koji je u Cannesu zaradio devetominutne ovacije, a otvara vječno pitanje iz bolne i mračne američke povijesti o odnosu američkih starosjedioca i bijelaca, nazočili su Vanda Winter, Sandra Bagarić sa suprugom Darkom Domitrovićem, Joško Lokas, Kristina Bradač, Lucija Lugomer, Nela Kocsis, Morana Zibar, Marijana Mikulić...

  • +3
Branka Krstulović Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL