VJERSKA I BRAČNA PITANJA

Brak Jennifer Lopez propao zbog scijentologije?

16.08.2011 u 08:53

Bionic
Reading

Marc Anthony je katolik, a Jennifer Lopez je, navodno, pomalo koketirala i sa scijentologijom i s bizarnom santerijom. Sukob se u braku dogodio kada je Jennifer Lopez odlučila njihove blizance upisati u scijentološku školu

Kao i Will Smith i Jada Pinkett Smith, čini se da Jennifer Lopez već neke vrijeme koketira sa Scijentološkom crkvom. Već je 2007. i 2008. godine u intervjuima slavila

scijentologiju i koristila neke termine karakteristične za tu vjeru. Američki tabloid The Mail tvrdi da su veze Jennifer Lopez sa Scijentološkom crkvom bile presudan razlog razvoda braka s Marcom Anthonyjem.

Navodno se bračni par sukobio zbog želje JLo da njihove trogodišnje blizance, Maxa i Emmu, pošalje u scijentološku školu. Jennifer je bliska prijateljica s jednim od najslavnijih članova ove crkve, Tomom Cruiseom i njegovom ženom Katie Holmes.

Budući je Marc Anthony katolik, tabloidi podsjećaju da se slična stvar dogodila i Nicole Kidman koju je, navodno, katolička vjera držala podalje od scijentologa kojima je pripadao njezin bivši muž Tom Cruise.