VINTAGE ŠIK SESTARA ČIČKO

Boudoir ponovo otvorio svoja vrata

18.06.2009 u 10:52

Bionic
Reading

Sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić ponovo su otvorile vrata svog modnog boudoira u centru Zagreba

Poklonici modnog izričaja sestara Morane Saračević i Martine Čičko Karapetrić i njihove modne marke Boudoir, ponovo će doći na svoje i moći uživati u njihovim kreacijama, koje su odsad dostupne u novom prostoru butika bogatijeg za ponudu šešira.

'Imale smo preko puta butik koji je bio manji. Ovdje je bio nonin salon šešira. Mi smo preuzele taj njezin dućan pa sada imamo i šešire i haljine. Tu smo počele raditi još kao malene djevojčice. Kada smo završile faks, odlučile smo otvoriti nešto svoje. Prije smo imale samo haljine, no otkako je nona preminula, odlučile smo preuzeti i šešire i shvatile smo da postoji velik interes za njih', rekle su sestre Boudoir

'Uređujući prostor novog Boudoira željele smo postići atmosferu savršenog ženskog prostora, kakav bi svaka dama poželjela kao oazu za dotjerivanje i opuštanje. Budući da se novi atelje nalazi u povijesnoj jezgri grada Zagreba te da je sama zgrada stara nekoliko stotina godina, posebnu pažnju posvetile smo originalnoj arhitekturi koju označavaju križani svodovi. Tako su boja i namještaj također prilagođeni tom 'vintage' stilu, koji po svom osnovnom senzibilitetu odgovara filozofiji naše kuće', objasnile su Morana i Martina.

Otvorenje novog ateljea i butika modnog dvojca Boudoir, iza kojeg stoje Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, privuklo je niz poznatih osoba iz modnog svijeta, među kojima su bili i Robert Sever, Ivana Popović, Teo Perić, Tihoimr Krznarić, Juraj Zigman, Ivan Alduk, Boris Pavlin, Nenad Korkut, Vinko Filipić, Viktor Drago i Ivona Martinko.