MIA BEGOVIĆ O SVOJOJ KĆERI:

'Bori se u zanimanju koje nije lako, sama sebi kroči put'

14.10.2014 u 18:54

Bionic
Reading

Mia Begović nam je otkrila na koga je ponosna, ali na pitanja o ljubavi odgovara samozatajnim osmijehom

Najuži centar grada Zagreba bogatiji je za luksuzni kozmetički studio La Valli koji su posjetili gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, Nikica Valentić, Mia Begović, Boris Banović i mnogi drugi uvaženi gosti.


Uz pjesmu i smijeh, Milan Bandić je dodao da se nada da nije prvi i zadnji put u tom kozmetičkom salonu te da da drži do svoje riječi kada je rekao da će se odazvati svakom otvaranju obrta u kojem se ljudi zapošljavaju.

Mia Begović bila je oduševljena ponudom, a najviše od svega se voli nagraditi nekim lijepim tretmanom.

'Normalno da svaka ženi trebaju tretmani. Taj mali dio luksuza ne pada s neba. Sretna sam kad si ih mogu priuštiti', kaže Mia koja je jako ponosna na svoju kćer Maju Lenu Lopatny.

'Kao dijete je bila čak previše eksponirana i zbog toga sam osjećala i dio krivnje na svojim leđima, jer nisam to željela. Smatram da malodobnoj djeci nije mjesto u medijima pa sam nastojala da Maja što manje puni novinske stupce. No danas sam ponosna. Bori se u jednom zanimanju koje nije nimalo lako, sama sebi kroči put. Ne znam uopće na koju audicije ide, a kaže mi i kada nije zadovoljna i kada je. Uči jer ima tu mogućnost. Jako je empatična prema drugim ljudima. Sviđa mi se kako se razvija kao čovjek', kaže nam Mia koja nije htjela otkriti je li zaljubljena.