IZGLEDA SENZACIONALNO

Boje koje podižu raspoloženje: Kraljica Maxima bez greške je spojila dvije nijanse crvene

09.11.2022 u 13:15

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima, baš kao prava Južnoamerikanka, obožava vedre boje, vesele uzorke, neobične krojeve...

Kraljica Maxima, pravim imenom Maxima Zorreguieta Cerruti, kad se radi o modnim izborima, uvijek je spremna za stilske iskorake i zanimljive eksperimente.

Lijepa 51-godišnjakinja, rođena u Argentini, definitivno nije ljubiteljica minimalizma, pa je često možemo vidjeti u odvažnim outfitima koje bi se malo tko usudio nositi.

  • +9
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: Robin Utrecht / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prilikom posjeta Utrechtu, u kojem je pokrenuta online platforma za zapošljavanje, nizozemska kraljica ukrala je pozornost u crvenom od glave do pete.

Ova nijansa, koja simbolizira energiju, strast i život te podiže raspoloženje, nikoga ne ostavlja ravnodušnim jer je vrlo upadljiva i treba je znati nositi, no kraljici Maximi, složit će se svi, to jako dobro ide.

MAXIMINE NASLJEDNICE

Izrasle su u prave ljepotice: Nizozemske princeze ukrale pozornost u elegantnim stajlinzima

Pogledaj galeriju

Kraljica Maxima za ovu je prigodu odabrala efektnu crvenu haljinu s potpisom belgijskog brenda Maison Natan, koju je nosila i u nekim ranijim prigodama, a look bez greške zaokružila je kožnom torbicom u boji burgundca iz svoje bogate kolekcije (Georgia Leather).

Stajling za koji je dobila samo pohvale supruga nizozemskog kralja Willem-Alexandera, s kojim ima tri kćeri, s puno stila nadogradila je trendi visokim čizmama, također u boji burgundca, koje potpisuje Gianvito Rossi.

Odličnu modnu kombinaciju podignula je i s nekoliko dobro odabranih detalja: manikurom u tamnocrvenoj koja nikad neće izaći iz mode, upečatljivim naušnicama i šeširom.