MLADOLIKA DIZAJNERICA

Prkosi godinama: Da, dobro vidite, ova žena ima 73 godine

08.11.2022 u 19:20

Bionic
Reading

Proslavljena dizajnerica Vera Wang pojavila se na dodjeli modnih nagrada u New Yorku gdje je izazvala pravu pomutnju

Uvijek sjajno odjevena dizajnerica dobro je poznata po svojem mladolikom izgledu te bi joj rijetko tko dao 73 koliko ima.

U smjeloj kreaciji koja je otkrila njezinu zavidnu figuru i vitke noge, Vera je izgledala senzacionalno te su se svi pitali u čemu je tajna.

Dobro raspoložena rado je pozirala s glumicom Vanessom Hudgens pokazavši i ovoga puta da je u top formi.

  • +9
Vera Wang Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Legendarna modna kreatorica u dobi od 23 godine postala je najmlađa modna urednica i stilistica časopisa Vogue dotad, a na toj poziciji ostala je 16 godina, nakon čega je otišla na mjesto glavne dizajnerice modne kuće Ralph Lauren. Prvu trgovinu brenda sa svojim imenom otvorila je 1990. godine na čuvenoj aveniji Madison na Manhattanu, a svojim luksuznim vjenčanicama uvela je nezapamćenu revoluciju u modnu industriju.

  • +22
Poznati na dodjeli modnih nagrada CFDA Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOVEKIN/ERIK PENDZICH / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / ANDREA RENAULT / AFP / PROFIMEDIA

'Da mi je itko rekao da ću baš ja biti djevojka koja se nije udala do 40. godine i koja će izgraditi posao na temelju vjenčanica, nasmijala bih se', rekla je u jednom ranijem intervjuu za CNBC dizajnerica u čijim su kreacijama zablistale brojne zvijezde, od Jennifer Lopez, Gwen Stefani, Amande Gorman do Emily Ratajkowski i Jennifer Gates. Osim zanimljive karijere i nevjerojatnog poslovnog uspjeha, Wang je u svakom pogledu upečatljiva ličnost, jedna od onih osoba koje iskaču iz gomile i koje ne poznaju kalupe.

Osim dobrim genima Vera mladolik izgled može zahvaliti i dobroj prehrani tijekom cijeloga života te treninzima.

U svome domu ima spravu za trčanje, voli ples, vožnju bicikla po prirodi, a u očuvanju vitke figure i kondicije pomaže joj i osobni trener.