ŽENSTVENA I ELEGANTNA

Bojana Gregorić sjajno nosi najpoželjnije zimske krpice

27.10.2015 u 13:42

  • +4

Bojana Gregorić Vejzović za Seventy

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Kao hrvatska ambasadorica modnog brenda Seventy, Bojana je svojom ženstvenom transformacijom u potpunosti iskazala glavne principe brenda - minimalističku eleganciju te rafiniranu klasičnu siluetu

Profinjena ljepota jedne od najpoznatijih hrvatskih glumica, Bojane Gregorić Vejzović, savršeno je prikazala bezvremensku eleganciju kolekcije za jesen-zimu luksuznog brenda Seventy u atmosferičnom editorijalu koji je snimila poznata fotografkinja Jelena Balić.

Za make up je zaslužna Simona Antolović dok se za kosu pobrinuo frizerski salon Ruža. U editorijalu se prožimaju dvije kolekcije brenda - urbana i ležernija 1970 te klasična i ove sezone pomalo stroga linija Seventy.

Odjeća odiše urbanim i ležernim duhom, a lagani materijali u kombinaciji s krznom čine savršeno kreiranu zimsku kolekciju. Kroj jakni zaobilazi stroge linije i oslanja se na princip udobnosti i ležernosti udobnih oversized pulovera, a kaputi se stilski kombiniraju kao jakne i obrnuto. Umjetna koža ključni je materijal koji se koristi za miješanje s drugim tkaninama dok su kratke suknje ukrašene fancyprintom, a majice definirane pomalo muževnim linijama.

Široke i nešto kraće hlače odličan su izbor za kombiniranje s toplim vunenim puloverima. Paleta boja kreće se od neutralnih tonova crne, bež i sive, sve do intenzivno plave, crvene i zelene, a životinjski i karirani printovi naglašavaju tkanine i krojeve ove kolekcije.