tako laskavo

Boja čistog glamura: Eva Longoria i haljina koja stvara efekt figure pješčanog sata

11.02.2024 u 16:47

  • +4

Eva Longoria

Izvor: Profimedia / Autor: XAVIER COLLIN / AVALON / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Holivudske ljepotice privukle su poglede na dodjeli prestižnih DGA Awardsa u Los Angelesu, a posebno je blistala Eva Longoria u haljini boje zlata i kroja tako laskavog za figuru

Blještava u zlatnom kompletu, 48-godišnja zvijezda nekad mega popularne serije 'Očajne kućanice' krasila je crveni tepih neospornom elegancijom i glamurom. Haljina koja izgleda kao da je spojena od niza trakica otkrivala je gola ramena i leđa, a laskav kroja bio je nisko rezan na bočnom dijelu grudi.

Posebno efektan bio je detalj u struku s trakicama postavljenim horizontalno koje su naglašavale figuru pješčanog sata, a haljine se iznad koljena širila u niz razdvojenih trakica kreirajući vrlo chic i sofisticiran izgled.

Eva je haljinu pronašla na modnoj pisti, točnije kod talijanske modne dizajnerice Alberte Feretti koja je ovu haljinu predstavila u sklopu revije za kolekciju za proljeće 2024.

Eva je stajling upotpunila minimalističkim dodacima, zlatnim sandalama s remenčićima i platformom, te sjajnim okruglim naušnicama i dva prstena. Vrlo jednostavno, a tako efektno.

dga awards

Raskoš na crvenom tepihu: Pogledajte glamurozne stajlinge slavnih glumica

Pogledaj galeriju