IDE NA SVADBU

Bogati šef Googlea stigao u Hrvatsku

10.07.2013 u 20:46

Bionic
Reading

Page, prema pisanju Glasa Istre, dolazi na svadbu u Motovunu. Riječ je o vjenčanju Yasemin Denari i McLaina Southwortha, sina nekadašnjeg direktora Svjetske banke za jugoistočnu Europu

Jedan od suosnivača Googlea privatnim je zrakoplovom sletio u Zagreb, a za dva dana bi navodno trebao otputovati u Istru, javlja Dnevnik.hr. Boeing 767 kojim inače lete dvojica suosnivača Googlea, Sergij Brin i Larry Page, potpuno nezapaženo je sletio na zagrebački aerodrom.

Page, prema pisanju Glasa Istre, dolazi na svadbu u Motovunu. Riječ je o vjenčanju Yasemin Denari i McLaina Southwortha, sina nekadašnjeg direktora Svjetske banke za jugoistočnu Europu. Svadba se navodno priprema već mjesecima, i to u potpunoj diskreciji.

McLain Southworth brat je Pageove supruge Lucinde Southworth, pa je sasvim logično da poznati par bude nazočan vjenčanju. Svadba bi se trebala održati na gornjem i donjem motovunskom trgu, a to je potvrdio i motovunski načelnik.

Nema sumnje da će Motovun očarati i jednog od najbogatijih ljudi na svijetu, Larryja Pagea, koji je težak 23 milijarde dolara.