BEZ KONKURENCIJE

Blještavi stajling: I u sedmom desetljeću ljepota Sharon Stone ne blijedi

26.09.2021 u 23:18

Bionic
Reading

Sharon Stone ostavila je sve bez daha u haljini ukrašenoj zlatnim šljokicama na dodjeli nagrada filmskog festivala u Zurichu

Plavokosa filmska diva koja je za ulogu u filmu 'Casino' 1996. bila nominirana za nagradu Oscar, bila je zvijezda crvenog tepiha u Švicarskoj, a njezin je glamurozni stajling koji je odabrala za tu prigodu sve oduševio.

Šezdesettrogodišnja glumica primila je nagradu pod nazivom Golden Icon Award za svoja filmska postignuća, a njezin je dolazak itekako bio zapažen.

Iako je u sedmom desetljeću, mladolika glumica izgleda doista sjajno pa je za svoju modnu kombinaciju dobila samo komplimente.

  • +7
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lijepa Amerikanka plijenila je poglede u blještavoj haljini koja joj je sjajno pristajala, a look dostojan filmske dive zaokružila je ležernom pixie frizurom i diskretnim make upom.

Modni dodaci poput velikih naušnica i zlatnom nakita odlično su nadogradili ovaj outfit za pamćenje.

'Sharon Stone je istinska ikona sedme umjetnosti', kazao je umjetnički direktor festivala Christian Jungen.

Inače, u jednom ranijem intervjuu, Stone je priznala kako se i ona mučila u prošlosti s prihvaćanjem svog izgleda.

Kako je otkrila, trebale su joj godine da u potpunosti prihvati sebe i svoje tijelo, no, kako stari, tako je i puno zadovoljnija i bolje se osjeća u vlastitoj koži.

'Bilo je trenutaka u mojim četrdesetima kada sam znala zaključati se u kupaonici s bocom vina. Tada bi samoj sebi rekla da ne izlazim dok u potpunosti ne prihvatim sebe kakva jesam, svoje tijelo', rekla je svojedobno u intervjuu za njemački Vogue.